Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wlasnie chodzi o to ze tryb auto to nie wszystko.. chcialbym miec wlasnie jakas mozliwosc manualna aby robic sobie rozne fotki i przede wszystkim aby barwy byly naturalne..ghazi napisał:Jak ktoś się nie orientuje w fotografii (jak ja) to jedzie na trybie auto i wychodzi fajnie.
bawolek napisał:Łyszka jeśli potrzebujes aparatu bardziej do zdjeć "rodzinnych", plenerowych itd to lepiej poszukaj s6500fd
s9600 to bardziej aparat studyjny mialem oba....dosyc dlugo i powiem ci z doswiadczenia i wrazen ze s9600 duzo mniej przydadl mi do gustu ...
(jedyny plus jaki zauwazylem to drugie pokretlo nastaw i odchylany lcd, nie daj sie naciagnac na wizjer wiekszej rozdzielczosci bo i tak jest to kupa :/ )
PS s6500fd juz nie robia a to bardzo szkoda ....s9600 z tego co wiem to juz tez
(ale co to zmienia s6500fd jak sie gdzies pokaze odrazu go nie ma..i w cenie tez sie trzyma)
pozatym czy nie warto zamiast s9600 kupic pentaxa k100d ? cena prawie ta sama a przeciez nie mozna porownywac hybrydy do lustra![]()