• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Aparat w cenie ok. 300 zł

juz kupiłem:

W ZESTAWIE:
APARAT CANON A1000 W KOLORZE BRAZOWO-ZLOTYM
ORGINALNE PUDEłKO OD APARATU
INSTRUKCJA OBSŁUGI W JEZYKU POLSKIM
PŁYTA CD
BATERIE
KABEL USB
KARTE SD KINGSTON 2GB
AKUMULATORKI TREQ 4 SZTUKI WRAZ Z ŁADOWARKA
GWARANCJE
PARAGON

za 450zł:)

Widzę, że zwiększyłeś nieco budżet nawet do tych 400zł. W takim razie bierz Fuji F30 - klik. Małpki Canona przy nim nie mają w zasadzie nic do pokazania - zasługa większej i lepszej matrycy FinePixa.
Canon tak jak już ktoś wspomniał swoje produkty sprzedaje po prestiżu swoich lustrzanek - które są bardzo dobre, choć drogie. W dziedzinie tanich kompaktów jest natomiast stosunkowo słaby i mało konkurencyjny - ludzie to kupują, bo popularne.
sprawa jest tutaj identyczna co pentax oferuje dla amatorow lustrzanek ....
Dokładnie!

Ups, widzę że po ptokach ;)

Faktycznie to Fuji na duzy potencjał i faktycznie już po ptokach:)
Specjalnie pisze o potencjale, bo siostra dopiero rusza z fotografią, więc ten Canon to i tak ponad jej umiejętności. Wolałem jednak wziąć coś na zapas. Jak zrobiłem ostatnie kolumny, to też myślałem, że będa ostatnie...

Powrót