• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

APP vs dekarskie :)

Reakcji
0
kto mial stycznosc i z matami wytlumiajacymi APP i dekarskimi, niekrozy to chwala, niektorzy to, na co sie zdecydowac? dekarskie sporo tansze, moze jakis fachowiec sie wypowie na ten temat :)

APP miałem i nadal mam, bo nie poszło mi, aż tyle. Były montowane w drzwi do Corolki. NIe wiem jaka jest różnica :-), ani też nie sprawdzałem na drzwiach jak duża jest różnica bez i z matami.

Wiem jedno, wyciszyłem nimi serwer na sieci i jest cisza :D

ja mialem do czynienia z matami APP w sumie kolega mial i mija jzu rok i nie narzeka ale doszlismy do wniosku ze teraz bedziemy robic na macie dekarskiej wychodzi taniej,lepiej
pozdrawiam

greg00, ja mam dekarskimi - jakość tłumienia podobna co app. wybrałem dekarską żeby nie pękły zimową porą.

inną sprawą jest to czy chcesz mieć coś takiego w aucie....

no ja w poprzednim samochodzie mialem torche drzwi wytlumione APP, roznica byla duza jesli porownywac bez mat i z matami,a wygluszalem tylko to co bezposrednio pod tapicerka :), teraz chce jakos lepiej zrobic, chyba sprobuje te dekarskie, zobecze jak to wychdozi

[ Dodano: 2006-12-22, 11:19 ]
inną sprawą jest to czy chcesz mieć coś takiego w aucie....
tzn??

Powrót