• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Armageddon

Reakcji
14
U mnie w domu :D

pcpz93j7cip2xedy.jpg

ddnk2hw8yxzdqawj.jpg

Ostatni Tato Turbo narzekał że mam za małego suba więc wziąłem sobie to do serca.Teraz nie powinien narzekać :D

Niedlugo ludzie ktorzy tu siedza.. np. taki pan jak UMBERTO bedize musial sie przeniesc do pokoju io wielkosci sali gimnastycznej z calym sprzetem... Widze ze zainteresowanie rozwijane w kierunku Jakosci jak i wielkosci <lol2> ale ogolnie spoko to wyglada :P jak jakies cos :P

Spoko,spoko,nie zwariowałem :D
Żeby to zrozumiec to trzeba tu usiąść,tu u mnie.
A to co ona wyprawia na podwórku,ło bosz...!
No i myślę o jakiejs sali gimnastycznej bo tu to ponizej 40Hz ciężko :/

no ciekawe, na jakiej zasadzie jest wylot? glosnik promieniuje w dwa kanaly o roznych dlugosciach? jaki glosnik tam siedzi?

Panowie beda tacy dobrzy i umieszcza projekt czy nie bardzo ?:)

ps. popraw temat :)

Wlasnie ustawilismy inaczej. Wyglada jak ladny naroznik - ot, taka szafeczka na buciki... Mozna zawsze kobicie wmowic, ze to podstawka pod kwiatki...
ygc6n5ijsfn0535r.jpg

Po co? Ucho ponizej 100Hz wytrzymuje ponad 140 dB... :P

Myslicie, ze to tylko do kruszenia scian jest? F3 i natezenia k...! sie tylko licza na tej ziemii?

Spytajta muzyka jakiegos jakie F3 ma jego kontrabas to dostaniecie smyczkiem miedzy cieciwke...

Powrót