• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

arx 165 + ??

Reakcji
0
chcialbym zamowic dwie tesle arx 165, beda graly w maluchu w wytlumionych drzwiach- mialem tam juz inne 16 wiec nie bedzie problemu. Słyszałem ze te tesle nie produkuja zbyt wiele basu, chce zrobic suba - i teraz zastanawiam sie czy zamowic cos z tvm (byloby za jedna przesylka) czy moze jakiegos stx <25cm. zasilanybylby kenwoodem kac costam - starszy model ale mozna zrobic mostek wiec napewno kilka watow bedzie mial.

- teraz mam pytanie jakiego suba robic do tych arx? wiadomo koszty jak najmniejsze...

Do malucha:D? TO jakis maly musi byc... 20 AW albo taniej 22/120/4

ODGRZEWANY TEMAT! :mrgreen:

Kupuje teraz ARX165-22/4 i potrzebuję do tego jakiś tani tweeter.
Woofery będą grały pod radiem pełnym pasmem.

Wymagania nie są wielkie, to po prostu ma grać.

Co polecicie?

Pozdro :smile:

No to chyba rozglądnę się za wyskokotonowymi Philips'a - ma ktoś może dojście do bardzo tanich albo komuś się znudziły ? :wink:

wojtus, tzn w jakiej? brak kasy? przeciez to jest ARX - da sie tego sluchac na pelnym psmie wiec zostaw tak i zbieraj kase na wysokotonowki :P

Tylko wysokie tony w nogi... raczej słabo - ale zobaczę, przyjdą do mnie głośniki, zamontuję i zobaczę.

Pozdro!

Powrót