• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AS i ich "sytuacja"

tomq88 napisał:
Tu widzę nawet po sobie, że na początku lubi sie odpowiadać na takie "proste" pytania. Potem jednak wraz z upływem czasu spędzonego na forum takie pytania zaczynają nużyć. Tylko, że w tym miejscu trzeb powstrzymać pokuse zadrwienia z kogoś lub zbycia jakaś krótką odpowiedzią, bo przecież nikt nam nie każe odpowiadać,a może znajdzie sie jakiś młodszy stażem, a obeznany w temacie user, który cierpliwie wytłumaczy.
Dlatego powstaje FAQ :) Ale z powodu mojej maturki jakoś to wszystko stoi już jakiś czas :neutral:

PRzede wszystkim musi byc dobra moderka i porzadek, tak jak na triodzie. A tu nawet moderatorzy piszą z błedami i jeszcze sie tym chwala ze "to nie elektroda" smiechu to warte. Od tego sie zaczyna syf, od drobnostek ktorcyh nikt nie zauwazna albo nie chce zauwazac lub przymyka oko.

Jak chce wejść na AS to wyskakuje coś takiego:

Znowu mają jakieś problemy :neutral:

Z tego co się orientuje trwają tam przenosiny na nowy silnik :) Będą ostrzeżenia, ZP itp... :)

A ja mam:
"Forbidden

You don't have permission to access / on this server."

Przyznam, ze AS mialo do tej pory najgorszy interfejs forum, z jakim sie do tej pory spotkalem :razz: , a ponoc sponsorowane.....

pharoh napisał:
A ja mam:
"Forbidden

You don't have permission to access / on this server."

Przyznam, ze AS mialo do tej pory najgorszy interfejs forum, z jakim sie do tej pory spotkalem :razz: , a ponoc sponsorowane.....
Pewnie kwestia przyzwyczajenia i podejścia "jak coś działa to po co to zmieniać".

Powrót