• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AT MDS 10S v Focal POLYGLASS 27 V1

Reakcji
0
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowczow

Tak sie wlasnie zastanwiam ktory z tych glosnikow (AT MDS 10S v Focal POLYGLASS 27 V1 ) bedzie bardziej odpowiedni do grania z JL 300/4 na mostku 150w. Slucham raczej roznej muzyki od Jazzu do House ale zalezy mi bardziej na twardym i kontrolowanym basie, skrzynka oczywiscie zamknieta.

No wlasnie maly blad sie wkradl chodzi o Intertechnik, a co do wyboru to sam nie wiem bo cenowo bardzo zblizone tyle ze na temat tego focala to niwiele mozna wygoglowac wiec moze ktos mial z nim jakies doswiadczenie?

[ Dodano: 2007-03-05, 19:50 ]
Moze jednak ktos mi pomoze :roll: jakies inne propozycje w przedziale do 600zl pod ten wzmacniacz jakis nie leniwy glosnik?? (tak troszke na sile to napisalem zeby posta do gory popchnac :wink: )

Powrót