Policja? Przegląd techniczny? Hmmm... Ciekawe. Przecież B&O ma tweetery które wyjeżdżają z deski...Nie radzę zawężać widoczności przez przednią szybę
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Policja? Przegląd techniczny? Hmmm... Ciekawe. Przecież B&O ma tweetery które wyjeżdżają z deski...Nie radzę zawężać widoczności przez przednią szybę
Nie radzę zawężać widoczności przez przednią szybę.
A czy będzie grał słabiej? Pewnie tak, ale na pewno zagra sporo lepiej. Szczególnie że AS wcale kiepskie nie są![]()
Napisz proszę o co chodzi. Piszę zupełnie serio bo nie bardzo rozumiem gdzie leży problem.A czy ja napisałem o policji albo przeglądzie? Jedno i drugie nie ma z tym żadnego związku.
Porównaj wymiary obu przetworników, bo chyba jesteś w błędzie.OK...
Wygląda na to że głośnik Ground Zero nie wejdzie w to miejsce.
Jaki jest koszt druku takiego dystansu?
Jeżeli będzie pasował to czy możesz się podzielić projektem ->wydrukował bym sobie
Robiłeś to sam?
Jestem na etapie montażu głośników wysoko tonowych w trójkątach lusterek -> może dałoby się wydrukować i to zamiast rzeźbić![]()