Dawno mnie tu nie było ale napotkałem problem którego nie umiem rozwiązać... Zakłócenia. Sytuacja wygląda w ten sposób: Kupiłem taki oto zestaw: http://allegro.pl/audi-a6-a8-ramka-radiowa-zaslepka-radio-lodz-i5999793821.html z tym, że poprosiłem o wersję do systemu BOSE (fabryczny wzmacniacz na przód i tył) bo taki w samochodzie posiadam, jako że radio fabryczne ze zmieniarką niestety czyta tylko audio CD a przy płytach nagrywanych na PC ma ogromne problemy z odczytem postanowiłem wymienić radio na niefabryczne które kupiłem rok temu do innego samochodu tzn KENWOOD KMM-121Y. W poprzednim samochodzie miałem podpięte przednie głośniki bezpośrednio pod radio i subwoofer ze wzmacniaczem pod wyjście RCA. Grało wszystko tak jak powinno natomiast tu nie da się tego słuchać, ciągle są jakieś piski, po odpaleniu samochodu słychać iskry na cewkach, pompę paliwa i alternator w głośnikach, myślałem, że to wina badziewnej przejściówki więc prześledziłem co jak jest podłączone itp, wywaliłem przejściówkę i podłączyłem z wyjść RCA radia pod wejście wzmacniacza i dalej to samo (w przejściówce sygnał był brany z wyjść głośnikowych radia, masa z karoserii teraz mam masę z RCA i nic to nie zmienia) próbowałem masę odłączyć z RCA ale jest jeszcze gorzej. Dodatkowo przy grzebaniu w ustawieniach radia np zmianie poziomu basu wyłączeniu radia lub ściszeniu do 0 jest takie łupnięcie w głośniki że aż podskakuję... Pomocy bo już tracę siły...