• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audifilski winamp...

Panowie!
On nie jest audiofilski z 3 podstawowych powodów którymi są te 3 niepotrzebne w środku klocki
to jest raczej pseudo-wieśniacko-audiofilskie

audiofilski by miał 4 przyciski: start, stop, następny, poprzedni oraz regulator głośniści i pokazywał tylko czas do przodu

zatem jeszcze trochę mu brakuje...
:D

Heh...

Nie powiem, fajnie wygląda. Ale faktycznie zajmuje pół ekranu.
Ja pracuję w 1280x1024, więc może troche by jeszcze miejsca zostało ... ale ....
skiny z winampa3 nie chcą pod linuxem chodzić, więc zostaje przy v2, swoją drogą ... te też są ładne....

wykoanie jego pewnie troszeczke zajelo ale jak na moj 19" monitor jest on zbyt wielki dlatego nie bede kozystal z niego!:)
pozdrawiam

Winamp? :) kurde dajcie spokoj, zainstalujcie sobie foobara :)
wyglądem niedorownuje, ale napewno o klase lepiej dekoduje mp3 :P

http://www.foobar2000.org/
A dla posiadaczy Sb Live! polecam sterowniki "kX Drivers" w połączeniu z foobarem równają winampa z ziemią,
oczywiście foobara i kx trzeba skonfigurować aby foobar wykorzystywał ASIO kX'ów :P
Ale bez kX i tak foo wymiata :)

Eeee wy to macie z tymi skinami ja tam preferuje surowy wyglad winampa w wersji 2.0 i ustawienia analizatora widma takie jak w zalaczniku.

hmm... widze ze wiekszość nie zrozumiała intencji. Wkleiłem sznureczek do tej skórki bardziej jako "zjawisko" ktore pasuje do tematyki forum niż odkrycie wszechczasów.

PS:fajnie mrygają lampy jak leci muzyka i wcale nie jest taki wielki(przypominam ze od ampa3.0 jest możliwość zmieniania skali okienek)

A ja mam cos takiego:

foobar2.JPG

Jakby ktos nie wiedzial to foobar (tylko skin, program jest schowany), i nie jest prawda ze niedorownuje wygladem dla winampa :) Gra o niebo lepiej, tylko proca bardziej wykorzystuje

Powrót