Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

]

mi tez sie bardzo podoba - superMaxi napisał:hellrider zdjecie w nocy/wieczorem kozackie
szlifierka, mlot + kowadloŁukaszN napisał:czy twój maluch ma glebe?? Sa do tego jakieś sportowe zawieszeni, czy sam kombinowałeś??
u mnie tez podobne... tylko ze odrobine szybszy :mrgreen:perfectblossom napisał:po mojej krainie jezdza takie pomykacze, sprytnie sie kreca do setki.
Dla mnie to torche takie popsucie malca, ten co pokazal Hellrider przecudowny :wink:Pawel S. napisał:u mnie tez podobne... tylko ze odrobine szybszy
No ok ale mam prawo napisac ze mi sie nie podoba?? :razz: :wink:Pawel S. napisał:dulin7, ale tutaj niechodzilo o tuning malucha. mieli budowac nowy samochod ale jednak przerobili malucha. to cos w rodzaju HOT-RODa
no i zle pamietasz. zaczeli budowac razem. ale krzysiek zabil sie przed samym koszalinem na drzewie w scirocco z ktorego to jest wlasnie silnik.hellrider napisał:Jak dorbze pamietam, to auto zostalo zrobione ku pamieci Syna Posiadacza tego pojazdu Syn faceta ktory tym jezdzi zginal w wypadku ( wlasnie w samochodzie ).