• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

audio opel astra

Mam prośbę mogli byście podesłać jakieś linki z tym zestawem ama+mission bo szukałem na allegro i dużo tam tego nie ma a nie wiem co wybrać dokładnie :)

ps. Dzisiaj rozmawiałem z kumplem który w swoim samochodzie posiada głośniki takie jak Hertze, mówił że kupił je rok temu i do teraz cieszą niezłym brzmieniem, co sądzicie o głośnikach typu Hertz ??

Mam prośbę mogli byście podesłać jakieś linki z tym zestawem ama+mission bo szukałem na allegro i dużo tam tego nie ma a nie wiem co wybrać dokładnie

To trzeba napisać do użytkownika lklukasz z naszego forum - on posiada ten zestaw z dedykowaną zwrotnicą.

ps. Dzisiaj rozmawiałem z kumplem który w swoim samochodzie posiada głośniki takie jak Hertze, mówił że kupił je rok temu i do teraz cieszą niezłym brzmieniem, co sądzicie o głośnikach typu Hertz ??

Owszem, Hertz HSK nie są złe, ale nie pod radio - potrzebują watów i łagodnego wzmacniacza na górze żeby zagrać.

Powrót