• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2007 -----> Warszawa 10-11 Listopada

takero, bedziesz z Irkiem? co prawda bede mial sieke w szkole ale moze bym sie wybral w sobote. jesli pojade sam to pewnie pociagiem no ale zawsze mozna sie jakos ustawic.

!!CIEKAWOSTKA!!
Kisiel bedzie prowadzil 'wyklad' na temat pomiarow i bedzie dokonywal pomiarow kolumny DIY za gratis. warto skorzystac;)

ja bym sie bardzo chetnie zjawil. tylko ze z tego co widzialem to bilet na PKP niejest az tak tani :neutral:
zebym sie zjawil to musze sprzedac zwrotnice do ostinato lub suba na GDN 27-150 - ktos pomoze??

!!CIEKAWOSTKA!!
Kisiel bedzie prowadzil 'wyklad' na temat pomiarow i bedzie dokonywal pomiarow kolumny DIY za gratis. warto skorzystac;)
w niedziele ;]
mIKI napisał:
takero, bedziesz z Irkiem?
raczej tak :)
Pawel S. napisał:
zebym sie zjawil to musze sprzedac zwrotnice do ostinato lub suba na GDN 27-150 - ktos pomoze??
rzuć cenami to może kogoś znajdziemy :)

mIKI napisał:
sprobuj na audiostereo;)
juz wystawilem tam zwrotnice
za 2 zwrotnice zmontowane na terminalach 120zl (wklejalem zdjecia w budowanie na ekranie...) a za suba w skrzyni i ze wzmakiem 156zl ;) (156 bo tyle kosztowaly mnie neodymowe XT25)

takero napisał:
Cytat:
!!CIEKAWOSTKA!!
w niedziele ;]
a ja moge byc tylko w sobote (o ile bede)
takero napisał:
takero, bedziesz z Irkiem?
raczej tak
ale w sobote??;>

wie ktos jaka jest znizka na PKP dla studentow?? bo jezeli nawet 50% to bilety wyniosa mnie ponad 100zl :| mam nadzieje ze ze wejscie sie nie placi??;>

Pawel S. napisał:
mam nadzieje ze ze wejscie sie nie placi??;>

Niestety muszę Cię zmartwić ale wstęp jest płatny...
20 zł. od osoby za bilet jednodniowy lub 30 zł. od osoby za karnet dwudniowy... :sad:

Trochę dużo ale z tego co pamiętam to w latach ubiegłych liczyli sobie 30 zł za 1 dzień...
Ja też bym się chętnie wybrał...

tak wiec bede potrzebowal min 150zl na sam wyjazd... :sad:
jezeli nie sprzedam glosnikow + suba (bo w niedziele dziewczyna ma urodziny) to nawet niemam co marzyc o wyjezdzie... :cry:

Ktoś był dziś na wykładzie pana Kiśla? Wogóle widziałem tam małe monitorki w budzie zamkniętej na ARN150 i jakiejś wysokotonówce < http://www.aq.cz/index.php?status=vyrobek&idv=27&ids=4&name=Reprosoustavy > za 395zł ale za sztukę... Czyli prawie 800zł para. A natomiast monitorki na chyba ARN188 i jakiejś wysokotonówce (innej niż wcześniej) < http://www.aq.cz/index.php?status=vyrobek&idv=435&ids=3&name=Reprosoustavy > ale tym razem BR kosztowały 650 za sztukę czyli 1300zł za parę... Czyli DIY to fajna rzecz ;)

ten pierwszy jest z vifą d27 z tego co widze , a drugi z DXem czyli nie aż tak strasznie drogo chcą za te kolumny, szczególnie za pierwsze :)

Chyba że :) Ale i tak DIY by wyszło taniej... Myślałem że góra to też jakaś tesla... Zresztą nie rozpoznaje jeszcze wysokotonówek po froncie więc wybaczcie ;)

Powrót