http://www.audioshow.com.pl/co_to_audioshow1.html
Jak co roku pytanie: ktoś się wybiera?
Ja,Bocian i Wojtek się szykujemy jechać na sobotę.
Jak co roku pytanie: ktoś się wybiera?
Ja,Bocian i Wojtek się szykujemy jechać na sobotę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trzeba pamiętać że as to jest wystawa a nie prezentacja, niektórzy o tym chyba zapominają i potem powstają takie opinie.pharoh napisał:Dodatkowo, z tego co czytalem, to z roku na rok jest co raz gorzej na tych wystawach.
przecież mowilem ze wbijam do Ciebie :mrgreen: Tylko, ze nie bede sam a z ekipa co rok temu:lklukasz napisał:czyli mogę rozumieć, że i after party się szykuje :mrgreen:
bartelemy napisał:Pomorze napewno zawita i napewno z opcja na nocleg![]()
Przecież jezdzi coś z gdanska i to bardzo taniego do warszawy (12zł w jedna strone chyba..)pharoh napisał:Gdyby wciaz jezdzily koleje mazowieckie z gdyni do warszawy to pewnie bym padl...
Pawel S. napisał:jak bedzie sie wystawial STX i irek to raczej pojade![]()
Oj, chyba przesadzasz z tymi 12 zl :razz: . Nie sadze, aby jakikolwiek przewoznik krajowy tak tanio sobie liczyl za podroz .Przecież jezdzi coś z gdanska i to bardzo taniego do warszawy (12zł w jedna strone chyba..)
A skad wiesz, ze nie ma ? Na stronie poki co udalo mi sie odnalezc tylko wystawcow z roku 2009. Nigdzie nie znalazlem zadnej wzmianki o planowanych wystawach na rok 2010 ( chyba, ze zle patrze )marian napisał:STX-a nie ma na liście wystawców.
Przesadziłem bo 16pharoh napisał:Oj, chyba przesadzasz z tymi 12 zl :razz:
damiani napisał:jak ktos sie wybiera z Torunia lub okolic to mam dwa miejsca w samochodzie![]()
A będzie jakiś spis z tego roku jeszcze przed wystawą?Faktycznie,nie zauważyłem że to spis z roku 2009.
sie zobaczy, ale raczej z Torunia ;-)Kurcze, a nie możesz jechać z Okonka !?