ja niestety nie wyzdrowialem na czasNiestety, zdarza się tak że niektóre osoby wykruszają się po 100% potwierdzeniu że jadą

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja niestety nie wyzdrowialem na czasNiestety, zdarza się tak że niektóre osoby wykruszają się po 100% potwierdzeniu że jadą
ja moge sie podjac rezerwacji hotelu
Marian. Krótka piłka. Listę należy potraktować umownie, aby mniej więcej było wiadomo ilu jest chętnych. Wpłata na konto powiedzmy na dwa tygodnie przed terminem zabukowania miejsc w hotelu. Przelew załatwia wszytko. Po ustalonym terminie masz dokładna listę które osoby opłaciły i tym osobom rezerwujesz miejscówki.
tylko ze to nie byl kaszelek - przeciez sie polamalem i nie wiedzialem ze to juz sie nie wyleczy...Paweł, to taki żarcik, nie bierz tego do siebie
tylko ze to nie byl kaszelek
w tym roku sam sie przekonasz ze jestem jak dziadek - musze czesto siadac bo nie wystoje :/
i na odpowiednim poziomie ![]() rok temu nie moglem chodzic o kulach bo nie bylo tak dlugich... za kule sluzyla mi dziewczyna (cale szczescie ze ma te 1,8m ![]() | ![]() |
Pawle, jak coś - służę ramieniem
krotka pilka do konca mca zapisy do 7mego wplaty. kto nie wplacil out z listy i bookowanie dla tych co zostali.
podalem namiar na hostel w genialnej lokalizacji za 107pln/2os pokoj lub wieloosobowe za 42