• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2013

Panowie, ja pytam ludzi którzy zapłacili za pokój, innych zdanie mnie nie interesuje.
I proszę innych o odpowiedź ponieważ zostało mało czasu na szukanie innych osób do naszego pokoju.

---------- Post dodany o 11:14 ---------- Poprzedni post o 10:14 ----------

1. przemo-lukas
2. morozaw
3. gokar83
4. marian
5. MariuszElektro + 1 osoba
7. Pawel074 + 1 osoba
9. tomekk_
10. Bocian

---------- Post dodany o 12:29 ---------- Poprzedni post o 11:14 ----------

Wszelkie informacje udzielam pod numerem tel: 733-243-676

Ostatnia edycja:
To git.
Czekamy jeszcze na kolegę Morozowa, ma czas do północy aby się określić.
Jeśli nie pojedzie to na jego miejsce wskoczy prawdopodobnie JMZ.

James, ten z którym nagłaśniamy wraz z Bocianem koncerty, dla którego robiliśmy suby i odsłuchy.

---------- Post dodany 07.10.2013 o 01:27 ---------- Poprzedni post 06.10.2013 o 00:26 ----------

1. marian
2. przemo-lukas
3. gokar83
4. MariuszElektro + 1 osoba
6. Pawel074 + 1 osoba
8. tomekk_
9. Bocian
10.

---------- Post dodany o 18:18 ---------- Poprzedni post o 01:27 ----------

JMZ jednak nie jedzie.
10 miejsce wolne, jeśli ktoś chce się na nie wbić to płatne jest z góry 38zł.
Info na PW.

Ostatnia edycja:
Jeśli się nie znajdzie dziesiąta osoba to sądzę, że powinniśmy Marianowi oddać po 4.22. I nie ma mowy o rozliczeniu w "piwach" ba Marian po 16 do hotelu nie trafi. ;) A piwko to i tak mu się należy za organizację. A kobieta w pokoju? Przypominam, że jadą tam sami zboczeńcy - audiozboczeńcy. ;) Więc jeśli nie będę musiał gadać o nowych tipsach (Bóg raczy wiedzieć co to) to dla mnie "pcia" nie ma znaczenia. ;)

I nie ma mowy o rozliczeniu w "piwach" ba Marian po 16 do hotelu nie trafi.

Muszę poinformować, że jeśli ktoś miał by nawet chęć postawić mi piwo, to bardziej preferował bym jakiś dobry soczek.
Zrobiłem sobie detox od 1 września, i jest mi z tym bardzo dobrze :)

Powrót