• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2013

Lista wystawców jest z tamtego roku.

Gdy ostatnim razem patrzałem stronka wyglądała inaczej.
Zresztą jest napisane że lista wystawców na 2013r.

---------- Post dodany o 20:54 ---------- Poprzedni post o 20:51 ----------

Plan hoteli również zmieniony, tym razem w Sobieskim tylko połowa parteru będzie czynna.

1. marian
2. przemo-lukas
3. gokar83
4. MariuszElektro + 1 osoba
6. Pawel074 + 1 osoba
8. tomekk_
9. Bocian
10.Seweryn

Paweł, trzeba było szybciej się decydować.
Z drugiej strony wiem że masz problem z transportem...
Z trzeciej zaś, trzeba było mi napisać abym przytrzymał miejsce na jakiś czas.

Seweryn da odpowiedź wieczorem czy jedzie na 100%, dlatego jest na czerwono.
Ale nawet jak by nie pojechał, to co z tego skoro nie masz ogarniętego transportu?
Następny w kolejce jest Wojtek, który dwa dni temu pytał czy jest jeszcze miejsce w pokoju, ale zastanawia się czy będzie miał kasę.
Żaden z Was nie "zarezerwował" miejsca, więc kto pierwszy ten lepszy.

Seweryn jednak nie jedzie.
Jedno miejsce nadal wole więc Pawle kombinuj.

1. marian
2. przemo-lukas
3. gokar83
4. MariuszElektro + 1 osoba
6. Pawel074 + 1 osoba
8. tomekk_
9. Bocian
10.

sprawdzilem polaczenia kolejowe
nawet jezeli bym jechal pociagiem to nie widze sensu noclegu (odjazd o 8,20) bo bym jechal do domu o 22,40

bardzo nie usmiecha mi sie jechac pkp :???:

---------- Post dodany 29.10.2013 o 10:40 ---------- Poprzedni post 27.10.2013 o 21:52 ----------

czyli zostaje mi jedynie PKP
w ostatniej chwili zdecyduje czy pojade czy nie (zalezy czy bede mial duzo roboty czy pokoncze projekty)
noclegu w takim wypadku i tak nie potrzebuje

innego wyjscia nie mam - brak polaczen na kolejny dzien
juz raz tak jechalem i przyjemnie nie bylo :???:

a moze cos takiego jak "bla bla car"? kozystal ktos?

Chce się Wam snuć po tych dusznych śmierdzących zapoconymi maruderami pokojach żeby posłuchać audiofilskiego anemicznego plumkania przebijającego się przez klubowy gwar i jeszcze zapłacić za wejście?
Podobnę atmosferę można mieć w pubie a i te dwie dyszki użyć na coś do wypicia.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jedni wola pić inni spotkać sie ze znajomymi, troche posluchac i podyskutowac w tym "świątecznym" dla nas dniu :)

Chce się Wam snuć po tych dusznych śmierdzących zapoconymi maruderami pokojach żeby posłuchać audiofilskiego anemicznego plumkania przebijającego się przez klubowy gwar i jeszcze zapłacić za wejście?

Mam deja vu czy nabija Pan posty z nudów?
A może to i to?

---------- Post dodany o 22:06 ---------- Poprzedni post o 22:03 ----------

Te dwie dychy za wejściówkę lepiej jest od razu obrócić na jakieś audiofilskie piwko.

Już odpowiedziałem:

No jak ktoś woli kupić parę piw albo flaszkę niż bilet na AudioShow to tylko pogratulować w wyborze hobby.

Przecież przymusu niema.

Zresztą spotkanie wieczorem jest na wysokim poziomie ;P

Zresztą spotkanie wieczorem jest na wysokim poziomie ;P

Oj tak, zwłaszcza AS 2011 i widok gościa z obsługi hostelu wynoszącego rano worek od śmieci (przynajmniej 60L) cały wypełniony butelkami po piwie :thumbsup:
A jaki uradowany był że mu je zostawiamy :D

Nie na temat...
arwas zapraszamy, nikt nic nie powie kim jesteś i jak wyglądasz - jest ostatnie miejsce wolne :)
Tak jak napisał Marian, bez sensu nabijasz posty.

arwas nie każdy musi kupować w ciemno w sklepie internetowym, tym bardziej w Twoim, dlategoż też rozumiem rozpacz z powodu AS.

Nie na temat...
prawdziwy polak! :D

a to juz nie ladne zachowanie! :thumbdn:

Powrót