• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2013

Panowie a zastanawialiście się Ci którzy przyjadą autem ofc! gdzie zostawić samochód? ;) Z tego co pamiętam to koło Sobieskiego nie ma parkingu?

Przy Sobieskim jest dużo miejsc parkingowych, ale przeważnie zajętych, trzeba troszkę pokrążyć aby znaleźć wolne miejsce.
My zostawiamy samochód przy hostelu.

może i jak bym zostawił... ale kawałek drogi ~5km ;) ładny spacer!

---------- Post dodany o 12:16 ---------- Poprzedni post o 12:14 ----------

no poniosło mnie 3,5 km :)

Spotykamy się o 12 pod Sobieskim?

Nie pod, ale w środku:

Godzina 12.
Nikt nie protestował więc niech tak zostanie.

Oczywiście znając życie spotkamy się wcześniej, przecież nie będziemy się omijać skoro ktoś kogoś rozpozna.
Godzina 12-sta to takie spotkanie na wspólne zdjęcie, i na obmyślenie jakiegoś planu gdzie i o której się spotykamy na piwku (zapewne u turka, ale jak będzie dużo ludzi to chyba wszyscy tam nie wejdziemy... dlatego lepiej się wcześniej spotkać i pogadać).

Zabrac fiio e5 do tego strumieniowca ipada? Mam pozyczonego i sie zastanawiam czy mi sie chce po niego jechac... z drugiej strony jak pojade po wycieraczki to moge tez do znajomego. Pogoda jak widac dopisuje :-) przynajmniej w Bydzi.

Nie na temat...
Ale opcja. Wlasnie Ipod sprzedal sie na allegro. Co wiecej kupujacy jest z Warszawy ;) takze podczas testu to bede moje ostatnie chwile z tym wdziecznym urzadzeniem ;)

Nie na temat...
spoko, bedzie tablet, telefon, fiio 5 i dezeer na pokladzie. Niczego nam nie zabraknie :-)

Panowie, zostawiam swój numer kontaktowy: 733-243-676

Widzimy się o 12-stej przy Belwederach na wspólne foto.

Powiedzmy że, "dodatkowy" :)

---------- Post dodany o 20:20 ---------- Poprzedni post o 20:06 ----------

Sprzęt zapakowany, zbiórka jutro o 4 rano, wyjazd z bydzi koło 5-tej.

Powrót