• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2015

:D:D Marian, cytując klasyk.. "..jestem laska syn króla sedesów to wysoko postawiona poprzeczka.." Swoją drogą skąd on tą laskę wytrzasnął..:D

Bardzo fajne kolumny
Podobał mi się woofer w tych kolumnach

Zupełnie inna odsłona tego glosnika jaka znam i jakiej sie mozna po nim spodziewać

zeta zero graly swietnie do momentu, gdy nie uslyszalem z nich utworu ktory znam ;)
Po tym stwierdzilem, ze sa bardzo przecietne i daleko im przykladowo do MBLi ;)

Bardzo fajne kolumny
Podobał mi się woofer w tych kolumnach

Zupełnie inna odsłona tego glosnika jaka znam i jakiej sie mozna po nim spodziewać
a mozesz napisac jakie słyszłeś róznice w stosunku do innych aplikacji?
generalnie niskie cięcie poprawia jakość wyższego basu ale ogranicza wypełnienie na niskiej średnicy jesli głosnik średniotonowy ma zbyt małą średnice w stosunku do woofera

Laska to mega kolorowy gość. Fajny, serdeczny kolega. Dbał o nasz pokój, zapraszał i cierpliwie tłumaczył co z czym itp. Zwykle to ja robiłem te rzeczy, ale tym razem miałem sporo spotkań i nie było na to czasu.

Nie na temat...
ładne dziołchy, które reprezentowały forum
A takto zaintrygował mnie pokój vintage audio, albo aplikacje na metrowych hornach

Powrót