• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show

Mnie niestety nie bedzie ale bez dobrego zrodla i odpowiedniej metodologii nawet nie macie co zaczynac testow :)

...chętnie wybiorę się razem z Wami.

Cudny niestety nie jedzie. Bilety normalnie przed wejściem się kupuje.

---------- Post dodany o 00:57 ---------- Poprzedni post o 00:52 ----------

PS. ja również tych testów z kondami tam nie widzę. Łukasz już pisał dlaczego,a ja dodam jeszcze że nie będziemy mieli takiego sprzętu żeby coś w tym pokoju usłyszeć.

Cudny niestety nie jedzie. Bilety normalnie przed wejściem się kupuje.

Właśnie pisał mi o tym przed momentem... Wygląda na to, że drużyna małopolska trochę się wykrusza ;) Ja, jak na razie, potwierdzam swoją obecność.
A odnośnie kupna biletów, czy wcześniej, czy tuż przed - chodziło mi o bilety na pociąg ;)

Przecież my Ci dupy nie obrabiamy... :) Na pewno się zdzwonimy i zdamy relację.
No właśnie.
Pewnie i mi się należy.
Do Ciebie dzwoniłem tylko kiedy miałem problem z wyborem, a z Łukaszem jeszcze rzadziej. :(
Ale chcę to "naprawić". ;)
A z tym "rozmnażaniem" nie przesadzajcie. Jest "dwójeczka" i tak pozostanie.

Lampa się rozgrzewa,już nie może się doczekać Warszawy (Dolphin123,już nie musisz zabierać ze sobą żarówek,Bocian miał na stanie)... a tu wczorajsze testy z linią:

Załączniki

• Obraz 486.jpg
    Obraz 486.jpg
    75.6 KB · Wyświetleń: 0
Witajcie panowie, oficjalnie ogłaszam, że na tegorocznym Audioshow mnie niestety nie będzie.
Choroba, nadmiar obowiązków, zaległości spowodowały o tej decyzji.

W związku z tym (w przypadku, gdy Luszti jedzie) jest nadal jedno miejsce wolne. Jako, że nie chciałbym, abyście musieli płacić za mnie, byłoby to nie w porządku, Marcin S. vel Marian pieniędzy za to miejsce nie musi mi zwracać.

Nie ukrywam, że chciałbym, aby ktoś za mnie wskoczył i aby te 45zł - które piechotą nie chodzi - do mnie wróciło.

Są jacyś chętni? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu z Marianem.

A odnośnie kupna biletów, czy wcześniej, czy tuż przed - chodziło mi o bilety na pociąg

Na IC lepiej kupić wcześniej (rezerwacja miejsc - w sobotę może Ci miła pani kasjerka zakomunikować - "ni ma" :P a to przecież zaraz jest 11 listopad. ). Na region lub TLK bez problemu w sobotę.

---------- Post dodany o 18:58 ---------- Poprzedni post o 18:56 ----------

Choroba, nadmiar obowiązków, zaległości spowodowały o tej decyzji.

No właśnie u mnie to wszystko zadecydowało że jednak jadę :biggrin:

Bez ziewania Panowie. :) Nie ma się co szczypać, taki weekend jest tylko jeden w roku więc obowiązki dnia codziennego nie powinny przeszkodzić w wyjeździe ( oczywiście w granicach rozsądku). Do zobaczenia u Turka i ... to już zobaczymy.

Ostatnio byłem i kiebak jest cały czas :thumbup:

Nawet jakaś niewiasta się tam przemyka ;)

Dla tych co beda na AS polecam przesluchac ponizsze zestawy. Mnie niestety nie bedzie ale opinie sa mile widziane, bo to beda prawdopodobnie najlepsze zestawy :)

JBL Everest
jbl_everest.jpg

TAD
TAD_speakers.jpg

Za to ten zestaw (jakość-cena) na Audio show 2008 urywał jaja:

Załączniki

• 0bb6fc4d583d7dc0med.jpg
    0bb6fc4d583d7dc0med.jpg
    25.7 KB · Wyświetleń: 0
  • 1101914948.jpg
    1101914948.jpg
    96.6 KB · Wyświetleń: 0
I wszędzie ten marmur albo wysublimowane podstawki pod podstawki na nóżkach i innych cycuszkach. jezusmaryja

Tak jest w każdym pokoju na Audio Show? Co rok?

A Oberony trudno, żeby nie urywały jaj jak to zestaw składający się z revelatorów wartych 900 i 1000zł za sztukę.

I wszędzie ten marmur albo wysublimowane podstawki pod podstawki na nóżkach i innych cycuszkach. jezusmaryja

Tak jest w każdym pokoju na Audio Show? Co rok?

w wiekszosci. tylko tanie marki jak pylon, sony, yamaha nie maja takich bajerow
w zeszlym roku rozwalaly mnie grubosci kabli zasilajacych...

ale i tak nikt nie przebije jednego faceta: "niech pan zmieni ta plyte, jest za sucho nagrana..." :D

Powrót