• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show

1. marian
2. bocian
3. wojtek
4. Pawel S.
5. UKA
6. przemek (Od Pawla S.)
7. deker (?)
8. Pawel074
9. MariuszElektro
10. cudny90

No Panowie,pokój już czeka,zarezerwowany jest na kwotę 540zł,45zł na głowę. Jak widać jeszcze są dwa miejsca wolne (chyba że kogoś pominąłem).

(dlaczego 45zł a nie 39 jak pisałem wcześniej? zmienił się właściciel a wraz z nim ceny,wcześniej patrzałem na ceny z dawnego Lemona. Myślę że te 6zł nie robi nikomu różnicy?)

1. marian
2. bocian
3. wojtek
4. Pawel S.
5. UKA
6. przemek (Od Pawla S.)
7. deker (?)
8. Pawel074
9. MariuszElektro + jedna osoba
11. cudny90

1. marian
2. bocian
3. wojtek
4. Pawel S.
5. UKA
6. przemek (Od Pawla S.)
7. deker (?)
8. Pawel074
11. cudny90
12. Seweryn, od bociana - 99%, jutro potwierdzenie 100%

1. marian
2. bocian
3. Seweryn, od bociana - 99%
4. wojtek
5. Pawel S.
6. przemek (Od Pawla S.)
7. UKA
8. Pawel074
11. cudny90

UKA odpadł więc mamy jeszcze jedno miejsce.

Aktualizuję listę.

1. marian
2. bocian
3. Seweryn, od bociana
4. wojtek
5. Pawel S.
6. przemek (Od Pawla S.)
7. UKA
8. Pawel074
11. cudny90

1. marian
2. bocian
3. Seweryn, od bociana
4. wojtek
5. Pawel S.
6. przemek (Od Pawla S.)
7. UKA
8. Pawel074
11. cudny90
12. KRIS (99%) :)

1. marian
2. bocian
3. Seweryn, od bociana
4. wojtek
5. Pawel S.
6. przemek (Od Pawla S.)
7. UKA
8. Pawel074
11. cudny90
12. KRIS

Mamy komplet. Po "dziesiątym" będę zbierał pieniądze za nocleg,więc proszę się na tą okoliczność przygotować finansowo (45zł),jak również,być dostępnym na forum (w sensie "zaglądać" codziennie i czytać informacje by nie utrudniać organizacji)
:)

---------- Post dodany o 06:25 ---------- Poprzedni post o 17:54 ----------

Panowie,w razie awarii forum proszę zagląda tu: http://www.daudio.eu/viewtopic.php?f=12&t=480&start=20 lub pisać na moje gg: 7056456

Do mnie jeszcze nie dociera że to już za miesiąc,że za miesiąc będzie listopad,przecież nie dawno piliśmy z Bocianem browary na plaży o.O

No nic,trzeba się przygotować,w tym roku spróbuję wziąć moje wszystkie płyty,będę do tego potrzebował skrzyneczki :) Oglądałem taką w Saturnie,na 200 sztuk,i za cholerę mi się nie podobała,taka tania skrzyneczka z kopertami w środku,musiał bym z nią chodzić jak z wytłoczka jajek,taki tani badziew :/

można bez problemu robić zdjęcia na AS ? czy są jakieś restrykcje i ograniczenia z tym związane ?

Powrót