• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show

Chyba ja będę miał największą zabawę...
1. Nigdy nie jechałem pociągiem :P
2. W Warszawie byłem ze 2 razy na jakiś wycieczkach, więc moja orientacja w terenie jest zerowa :(
3. Na AS jadę pierwszy raz, nie wiem co gdzie jest ani nic, będę musiał się do kogoś podczepić :P

Tak więc całe to AS będzie jedną wielką przygodą :)

Pawel, luzik. Pociągiem jechałem raz w życiu nad morze 10 lat temu. W Warszawie byłem tylko raz (rok temu na AS).
Pojedziesz, dostaniesz mapkę, nas spotkasz to Ci pomożemy :) Zagaduj do wszystkich w koszulkach diyaudio :) Wszyscy jesteśmy fajni, otwarci, pomocni no i... skromni :D

EDIT: Marian, dzięki, połapałem się, prawdopodobnie pojedziemy tym inter regio ;) Bo poco przepłacać :)

Zagaduj do wszystkich w koszulkach diyaudio :) Wszyscy jesteśmy fajni, otwarci, pomocni no i... skromni :D

UWAGI MODERATORA
Upublicznianie zdjęciami mojej osoby to nie najlepszy pomysł... :) dolphin123

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jestem dobrej myśli :D
Nie wiem tylko którym pociągiem jechać :/
Mam 2 możliwości:
1. Z przesiadkami i będę na 9.30
2. Bezpośredni i będę na 10.30
Różnica w cenie nie wielka ale jednak wolał bym nie bawić się w przesiadki.
Tylko na którą najlepiej tam być?

Najlepiej? No jak najszybciej,ale nie ze względu że jakieś nagrody rozdają pierwszym zwiedzającym,ino w Sobieskim trzeba kilka godzin spędzić aby wszystko zobaczyć,i choć trochę posłuchać. Mi ani razu się to nie udało a byłem już 4 razy :D

Ja proponuję (gdybyśmy się nie znaleźli wcześniej) umówić się na godz. 12 na dole przy restauracji (w pobliżu szatni) na wspólne zdjęcie,i omówienie co i jak z ludźmi z naszego wspólnego pokoju.

Ja proponuję (gdybyśmy się nie znaleźli wcześniej) umówić się na godz. 12 na dole przy restauracji (w pobliżu szatni) na wspólne zdjęcie,i omówienie co i jak z ludźmi z naszego wspólnego pokoju.

Raczej wszyscy i tak sie nie znajdziemy więc proponuję tak czy siak ustawić się na dole

Za wcześnie? Na to bym nie liczył.
Dziś w TV bardzo chwalili kolej. Żadnych opóźnień, problemów itd

O tobie wiem :)
I o jeszcze jednym dla którego muszę hotel znaleźć.

Ale ma firmową kartę więc znam kilka ciekawych miejsc gdzie można dostać fakturę za "gastronomie" :D

powiedźcie proszę czy długie kolejki sa do kasy ? jak to wyglada na ktora najlepiej byc zeby szybko i sprawnie wejść ? :)

Powrót