Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dla przykładu:Ok dzięki, trochę dziwne takie dzielenie na 4 części tzn ja nie widziałem nawet jak to może wyglądać ale poszukam w necie
Ja lubię niskie tony z obudowy zamkniętej. dodatkowo jest mniejsze ryzyko modów pomieszczenia.
Brak Br promieniującego w którą kolwiek stronę nie powoduje podbicia, mogą też być ale napewno mniejsze.To ciekawa teza, moglbys rozwinac?
Kolumny bardzo ładne,choć wg mnie obudowa zamknieta to zły pomysłJa lubię niskie tony z obudowy zamkniętej. dodatkowo jest mniejsze ryzyko modów pomieszczenia. Br zawszę mogę dorobić
To ciekawa teza, moglbys rozwinac?
Nie prowokuj.
Te głośniki mają Qts=0,6 i jeżeli to się zgadza to w tej obudowie mogły by być wentylowane i to ze sporym zejściem do około 35Hz. A że kolegom pasuje bas z dwóch 5"lowych głośniczków to też nie potrzebują BR. Może sugerują się tym, że 2x5" to tyle samo co jeden 10",