• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Video Show 2023 - pokój DIYaudio.pl

Ogólnie ja powinienem się wyrobić z Classic monitorami ale wolałbym aby w tym roku ktoś inny wstawił swoje klocki :)

Przed AVS trzeba zebrać na listę wszystkie propozycje i użytkownicy niech zadecydują w głosowaniu, jaki sprzęt chcieliby zobaczyć i posłuchać. :)

Fajne. Czym strukturę robiłeś? Ściennymi farbo-tynkami?

Gdybym ja to robił to by na pewno tak nie wyglądało. Wykończone tynkiem wapiennym 'ala beton'. Bardzo trudne wykończenie, zwłaszcza na zaokrągleniach. Żeby dobrze to wyglądało dwóch ludzi pracowało jednocześnie nad jedną kolumną. Generalnie upierdliwe, ale przynajmniej inne niż wszystkie :P

zwrotka jakaś będzie do grania czy same pudła?

Nie wiem, na razie muszę powalczyć ze zdrowiem a raczej z powrotem do zdrowia.

Jak graja to luz.
W lipcu sie deklaruje a na ten moment... brak kolumn ;-)

ależ to paskudne :O

Paskudne? Ja bym tego tak nie nazwał, bo są różne gusta i widziano już na prawdę mniej urodziwe wykonania.

Dla mnie to oryginalne wykonanie, inne od wielu oklepanych projektów robionych w zasadzie na jedno kopyto. Taki design znajdzie swoich wielbicieli i odbiorców i wpasuje się w niejedno wnętrze.

Oceniasz w oderwaniu, a to bez sensu. Jeśli ktoś ma loftowo industrialny styl w mieszkaniu to takie wykończenie będzie super pasować. Do mojego na przykład jak pięść do nosa, ale znam kilka osób gdzie pięknie by się wpasowały.

Co w pokoju chyba zdaje się ze będzie:

marian
- ogarnie absorbery dla lansu jak co roku
- może kolumn na matrycach? - zależy ile się nam tego nazbiera

Pteterycz
- klasa A od nelsona dla fanów klasy A

LuSzTi
- jest szansa na jakieś kolumny

Micwoj
- w pogotowiu ma te wielkie 3-way

tomekk_
- triple dac
- mój nowy pre
- integra na ICEpower 700AS2
- o biedy mogę wziąć male monitorki na satori z MB tylko nie mam standów...
- mogę wziąć CDek onkyo jak transport dla odwiedzających z płytami

Seba007
- piękny stolik na nasze graty

Co do kolumn to pamiętajmy proszę ze jesteśmy zobowiązani regulaminem wystawy do bycia ready-steady od piątku rana do niedzieli wieczora tak wiec byłoby super jakby kolumny były dostępne przez cały ten czas.
Rozkładamy się w czwartek w sobieskim około 16-17 godziny.

Ostatnia edycja:
Jak ktoś coś może dowieźć ze sprzętów na miejsce to pisać, pomyślimy.

Powrót