Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
umberto napisał:Ja śnie?Czy to na jawie?
no po prostu tylko to opatentowaćsub na cw1202c w....... plecaku.
![]()
tego troche nie rozumiem, co on chce, gwizdki i co?? wzmacniacz 2x80?? I to wszystko?myślałem o jakiś gwizdkach tubowych i wzmacniaczy 2x80
heh i ten akumulatorek padnie mu w....3 minProponuje Blaupunkt gta 2100 zmostkowany i sub na cw1202c
Dlugi! napisał:jak miło znów tu wrócić![]()
BARDZO GŁUPI!!!!!!!! Już jeżdzą na tych odkurzaczach tak jak dla nich by byla cala droga, zrobia karte motorowerowa czesto nie majac pojecia o przepisach i zachowaniu sie na drodze a co dopiero jak wsadzi sobie sluchawki w uszy czy jakies glośniki i nic i będzie słyszal....nawet klaksonu.ps pomysl jest glupi
ruthi7 napisał:BARDZO GŁUPI!!!!!!!! Już jeżdzą na tych odkurzaczach tak jak dla nich by byla cala droga, zrobia karte motorowerowa czesto nie majac pojecia o przepisach i zachowaniu sie na drodze a co dopiero jak wsadzi sobie sluchawki w uszy czy jakies glośniki i nic i będzie słyszal....nawet klaksonu.ps pomysl jest glupi
Dla mnie poroniony pomysł!!!!!
A mnie sie wydaje ze to nie wina egzaminatora tylko ich wyłacznie. Egzaminator nie "wleje" im zasad jak maja sie zachowac na drodze. Dla wlasnego bezpeczenstwa to na ich miejscu nauczyl bym sie sam,i nie zganial na egaminatora.To, że nie znają dobrze zasad ruchu jest spowodowane tylko i wyłącznie tym, że egazminatorzy poprostu beznadziejnie łatwo przepuszczają ludzi na testach...