czy dla was ma nie wiem
dla nas ma i uwazam to za wystarczajcy powd zeby cos zrobic
co do obecniego forum to niestety poziom spada jak widze tesle arn 150 mam odruchy wymiotne na lw nie moge juz patrzec potem jest jeszcze arv i nudny juz jak flaki z olejem 11/100 blee
wiekszosc legend tego forum nie pokazuje tu swoich konstrukcji powodek moze byc wiele ale wydaje mi sie ze forum nie dorasta do pewnych rzeczy a autorom nie chce sie wyjasniac i opisywac i bronic swoich dzieł
pozatym ostatnio raczej sie cofamy anizeli rozwijamy znowu pojawiaja sie poglady ktore obalilismy juz troche temu
pozatym zauwazcie ze wiekszosc ludzi ktorzy naprawde cos wiedza coraz rzadziej sie wypowiada bo nie ma tu tematow traktujacych o naprawde powaznych sprawach]
a forum przejeły osoby dla ktorych tonsil to juz hi end
[ Dodano: 2004-10-02, 18:15 ]
ps tak mi sie jeszcze nasuneło igod jak zalozył ta strone był młodym chłopakiem (nie to ze teraz jest stary) zapalencem ktory podejzewam nie mial zmartwien gdzie znalec prace jak wyzywic rodzine
Obecnie jest doroslym facetem ktory z tego co wiem pracuje (sorka jak zdradzam jakies tajemnice) i ma coraz mniej czasu a jak na swiat przyjdzie igod junior??
nasz admin oleje diyaudio a strona pozbawiona funduszy i bez wykupoionej domeny i servera pozegna sieze swiatem to jest tylko takie moje gadanie
pozatym powtorze serwis Audiomania jest serwisem nastawionym zupelnie inaczej chodzi by młodu konstruktor sie rozwiajł a nie zrobił suba na cw 1002 i jest w neibowziety i ma go do smieri tak to lepiej sobie kupic
ps wszyscy narzekaj ze nie maj pieniedzy bieda jest itd
wierzcie mi ze prawdziwemu zapalencowi to nie przeszkadza jap amietam jak handlowalem puszkami by kupic pierwszego alcona