• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

audiomaniacy chca ...

Status
Ten wątek został zamknięty.
ŁukaszN napisał:
Jak ma być fuzja, to niech to będzie fuzja z prawdziwego zdarzenia. Niech cząstka audiomanii zostanie tu przeniesiona i nie mam na myśli tylko artykułów, ale coś co ludziom kojarzy sie z tym serwisem.

Dobrze prawi, koniec olewania audiomanii... to nie tylko troche MB informacji o audio.

Ja niejako wychowałem się na audiomanii, zarejestrowałem się w 2005r. To właśnie tam stawiałem pierwsze kroki w DIY. Trochę mi się smutno zrobiło :sad:

ŁukaszN napisał:
Jak ma być fuzja, to niech to będzie fuzja z prawdziwego zdarzenia. Niech cząstka audiomanii zostanie tu przeniesiona i nie mam na myśli tylko artykułów, ale coś co ludziom kojarzy sie z tym serwisem.

chłopak dobrze prawi, wódki mu polać :!:

a co do audiomanii to też się tam wychowałem, może nie mam jakiś ambitnych dzieł diy ale właśnie na AM się zaraziłem DIY

Q a nie mozna np SB postawic na jakims innym serwerze .. np jakis darmowym w stylu Wp i tu go "wyswietlac"

caras napisał:
Q a nie mozna np SB postawic na jakims innym serwerze .. np jakis darmowym w stylu Wp i tu go "wyswietlac"

Caras - SB na Przemku to zjadacz zasobów - połaczenia do bazy, ilosc refreshów etc; pozatym to integralny mod do Przemka, i to by musiał być zewnętrzyny jakis wolnostojący silnik, a weź do tego dorób userów, łaczenie z naszą bazą etc - nie ma większego sensu, komu by się chciało z tym wszystkim bawić - pozatym jeżeli stawiać SB to tylko AJAXowego, więc znowu dochodzimy do sprawy pieniędzy i zmienienia silnika forum i hostera

A co ma poczta do audiomani?
Dajcie spokoj z ta audiomania, koniec jest i basta. Nic wiecznie nie trwa. Zreszta nie ma za czym plakac.

Na audiomani mailem wiekszy i nie placze za nia.
A skrzynke pocztowa lepiej miec jakas profesjonalana.

pegelmesser napisał:
...z wkładką.
Jakbyś się wychował na audiomanii to byś nie pisał takich głupot. Każdy czuje jakiś sentyment tym bardziej, że większość z nas spędziła tam ładnych parę lat.
Tak z ciekawości to kiedy zarejestrowałeś się na audiomanii??

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót