• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AudioShow 2011

Jak czytamy wyżej,czy ktoś jest chętny na wynajem pokoju i pogadaniu na spokojnie przy piwie lub czymś tam innym? Nie ukrywam że załatwianie pokoju już chciałbym mieć z głowy,a im szybciej tym lepiej.

PS. jeśli już ktoś się zapisze na wspólny pokój to proszę aby to była przemyślana decyzja,nie chciał bym usłyszeć tydzień przed wyjazdem że ktoś się wyłamuje...

z koszalina bedzie nas 4-5 osob i raczej wynajmniemy pokoj tylko dla nas...
ale na piwo jak najbardziej sie piszemy ;)

Panowie,jutro dzwonię do Lemona i dowiaduję się ile pokoi i jak duże są dostępne. Kto się pisze na noc z 12 na 13 listopad? Ja,Bocian i Wojtek się piszemy.

koszalin wstepnie tez
czy bedziemy na pewno to sie okaze pozniej (zalezy od ilosci kasy)

"Wstępnie",to nie za bardzo,my już jesteśmy ugadani na 100% że jedziemy na dwa dni,musimy już sobie załatwiać nocleg. Jeśli Nie zdecydujecie się teraz w 100% (mowa tu o chętnych z forum na pokój) i nie będzie nas ośmioro to ja odpadam z organizacji. My (Bydgoszcz),skoro jedziemy na dwa dni musimy mieć nocleg na pewno na piątek,a skoro dziś,11 października nie ma ludzi na 100% na wspólny pokój,to musimy wziąć pod uwagę przedłużenie pobytu w piątkowym lokum,a to jak wiadomo trzeba JUŻ załatwiać bo zostaniemy na lodzie.

Coś mi się zdaje że z tego pokoju będzie lipa,może jednak spotkajmy się tylko w Pubie? będzie przynajmniej mniej problemu.

marian Myślę, że od Nas będzie 5 osób. Pisalibyśmy się na Twój pomysł z hotelem z 12 na 13. Na pewno 4 osoby są pewne na hotel. Nie wiem jak z kolegą Cudny90. Jaka cena będzie za hotel?

Z Gdańska ja będę na pewno, dwóch moich kumpli na 90% także dla mnie możecie też rezerwować.

Mariusz, ja byłbym chętny na tą jedną noc z 12 na 13. Tzn jechałbym na 2 dni, na 3 dni nie za bardzo :/

Marian jeśli tak, to ja się piszę na coś takiego.

Na pewno 4 osoby są pewne na hotel.

Z Gdańska ja będę na pewno, dwóch moich kumpli na 90% także dla mnie możecie też rezerwować.

Mariusz, ja byłbym chętny na tą jedną noc z 12 na 13.

Wychodzi mi 12 osób (Paweł S. pisze że jeszcze nie wie),czyli pokój "parszywa dwunastka" a jeśli kumpli dolphina nie będzie to 10. Jutro jeszcze będę próbował się dodzwonić.

Ja też jestem za ekspresowym załatwianiem. W sumie to już nie ma czasu.
Ja jestem na 100%. I na pewno z 12 na 13 listopada.
Jak coś, to macie do mnie nr telefonu. Dajcie znać, to chętnie wpłacę kasę "organizatorowi" na konto.

Powrót