• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AudioShow 2011

marian

Moderator
Członek ekipy
Reakcji
273
Witam,zbliża się listopad,a w listopadzie jest co? Audioshow!!! :D

http://www.audioshow.com.pl/aktualnosci1.html

No dobra,kto jedzie? robimy jakiegoś spota? Przypominam że 11 listopada (piątek) jest święto,czyli dzień wolny,dlatego planujemy (ja,Bocian i Wojtek) jechać na dwie noce :)

1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek

1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4. Lklukasz

robimy spota u turka?
trzeba bedzie zrobic rezerwacje ;)

hmmm... może i ja wybiorę się w tym roku... Planowałem już podczas zeszłej edycji ale jakoś nic z tego nie wyszło. Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej... No jeszcze nigdy w Warszawie nie byłem więc może udam się tam na jakiś dłuższy trip - kilka dni urlopu jeszcze mi zostało ;)

Knajpa u Turka - późny Gierek, ale żarcie zacne i piwo zimne a dziewczyny .... nie co znużone naszymi pogawędkami.
Ja się piszę. Tym bardziej, że Łukasz "czerwonego wędrowniczka" stawia.
1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas

Napisał marian
ja bym uderzył do pubu jazzowego gdzieś gdzie dobrą muzykę puszczają aby był klimacik ale nie wiem czy takowe są w warszawie.
mi pomysl bardzo pasuje
ale nie znam takiego
nie interesowalem sie
mozna cos znalezc w necie
ja podbije i obadam temat

Może http://www.tygmont.com.pl/, na Mzzowieckie w centrum to wszystkim powinno pasować.

Bardzo chętnie i ja się przyłączę. Oczywiście wpisowe zabiorę :) Jestem za jakimś jazzowym klubem. Będzie mi miło tylu audioświrów poznać.
1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak

Knajpa u Turka - późny Gierek, ale żarcie zacne i piwo zimne a dziewczyny .... nie co znużone naszymi pogawędkami.
Hehe, dlatego teraz muszę się poważnie zastanowić z kumplami czy je ze sobą weźmiemy :)
Oczywiście będę na pewno.
1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123

Dokładnie jak wyżej. Moja "małażonka" ma wyrobiony słuch. Na prawdę wie jakiego brzmienia oczekuje pomimo, że nie potrafi ubrać tego w barwne słowa i nie zna się zupełnie na technice.

Zapomniał bym.
No i podobają jej się moje konstrukcje. ;)

P.s.
Panowie, a może pomyśleć nad wynajęciem kilku pokoi w jednych hotelu. Dyskusję można by przeciągnąć do rana. :)

Ostatnia edycja:
Panowie, a może pomyśleć nad wynajęciem kilku pokoi w jednych hotelu. Dyskusję można by przeciągnąć do rana.

Bardzo ale to bardzo dobry pomysł;)

Ps:
1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. benek
9. csbiczek (jeśli tylko mnie wiatraki nie wezwą do roboty)

1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. mbar

Będzie pokój lub "zlot" DIY?

Co do noclegu to poleca:
http://www.hostel-lemon.ovh.org/
Tanio, jak na W-we, rok temu spałem tam i wszystko nówka sztuka, śniadania studenckie w cenie (płatki, tosty, mleko, herbata) samoobsługa w kuchni:) i wydaje mi się najważniejsze: samo centrum zaraz koło dworca i pałacu kultury.

Co do AS jeśli czas i fundusze pozwolą chętnie bym się wybrał z wami. Czas pokaże.

1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. benek
10.mbar

Będzie pokój lub "zlot" DIY?

Nie ma sprawy. Ja mogę przyprowadzić jakiegoś niewielkiego lampiaka na el84 lub 12b4a:)

1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. benek
10.mbar
11.MariuszElektro

Też jestem chętny. Może wpadnę z kumplem (Cudny90) i innymi ;)

Dokładnie jak wyżej. Moja "małażonka" ma wyrobiony słuch. Na prawdę wie jakiego brzmienia oczekuje pomimo, że nie potrafi ubrać tego w barwne słowa i nie zna się zupełnie na technice.
Zapomniał bym.
No i podobają jej się moje konstrukcje. ;)
P.s.
Panowie, a może pomyśleć nad wynajęciem kilku pokoi w jednych hotelu. Dyskusję można by przeciągnąć do rana. :)
Nie na temat...
Zazdroszczę poziomu akceptacji żony. U mnie ciągła walka i tłumaczenie, że każdy facet musi mieć jakąś pasję ;) Słyszę: "to dlaczego nie zainteresowałeś się ogrodnictwem jak sąsiad !" - straszny bajzel mam na podwórku :)

P.S. Ja będę nocował u rodzinki. Na wieczorną imprezkę jestem chętny.

Powrót