• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AudioShow 2011

Trzeba w takim razie poszukać jakąś większą knajpę. Ja się osiedlę prawdopodobnie u znajomych.

Też jesteśmy za spotem w hostelu,jeśli Lemon jest OK to nie ma problemu. My planujemy jechać na 2 noce.

1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. benek
9. csbiczek (jeśli tylko mnie wiatraki nie wezwą do roboty)
10.mbar
11.MariuszElektro
12.cudny90

Jademaa :D , ale chyba tylko na jeden dzień ... Chociaż - się pomyśli :)

ekipa audio-technik.pl na 100% bedzie ;)
i tez zastanawiamy sie nad nocowaniem

1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. benek
10.mbar
11.MariuszElektro
12. cudny90
13. Pawel S
14. UKA
15. przemek (kolega z audio-technik.pl)

No panowie widzę, że mega spot się szykuje...
Cieszy mnie to bardzo :thumbsup:

za wpisanie się na listę a nie przybycie na umówione spotkanie przewidziane są ostrzeżenia :D

No to teraz trzeba rezerwować pokój,lub pokoje :) Napisałem do Lemona,czekam na odpowiedź.

A za polarek ile dostanie? Bo synoptycy zapowiadają ochłodzenie. ;)
No i w końcu może nie zapomnę zabrać swojego DIY.

1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. benek
10.mbar
11.MariuszElektro
12. cudny90
13. Pawel S
14. UKA
15. przemek (kolega z audio-technik.pl)
16. pan_membran

uprzejmie donoszę, ze także się zamierzam pojawić! :) czas odnowić stare, diy-owe znajomości..:)

bedziemy sie grzac w inny sposob ;)
a i ty nie wracasz taksowką
ciebie nie wolno puszczac samego bo masz glupie pomysly :cool:

Kogóż to moje oczęta widzą, pan_membran we własnej osobie. Kopę lat. Już nie będziesz musiał opiekuna szukać. A i rozgrzać się na legalu pewnie już możesz. Robi się coraz ciekawiej.

Łukaszu.
Nie głupie pomysły, a tylko zwykłe nieporozumienie. Po za tym nic nie widziałeś, nic nie słyszałeś, nic nie powiesz.

to ja go osobiscie zablokuje na stale tak jak wy mnie ...
No cóż, zbiorowa odpowiedzialność. Ktoś musi być w d.... bity. Ale czemu zawsze ja?

Ostatnia edycja:
Nie głupie pomysły, a tylko zwykłe nieporozumienie. Po za tym nic nie widziałeś, nic nie słyszałeś, nic nie powiesz.

Hehe widzę, że telefony to Wam jeszcze działąją :D Tym razem myślę, że daleko nie będziemy mieli do pokoju i można trochę diy`ować :)

Ktoś musi być w d.... bity. Ale czemu zawsze ja?
Bo więcej Twoich wypocin trafia w mmsach niż na forum :P A już w ogóle na tym :)

Powrót