znowu coś do słuchawek ? 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie. Tym razem do rozgrzania.znowu coś do słuchawek ?![]()
Nie ukrywam, bardzo cieszy mnie to, że będzie mi dane spotkać się z Pawłem na żywo (jak to mawiają w REALU).No to przemka wymarzona ekipa na liście już jest![]()
Nie ukrywam, bardzo cieszy mnie to, że będzie mi dane spotkać się z Pawłem na żywo (jak to mawiają w REALU).
Tym razem do rozgrzania.
od kilku lat sie umawiamy ale jakos nic z tego nie wychodzilo
Jednak nadal nie ma jeszcze kilku osób (nicków na liście), z którymi miło by było się spotkać. :crying:
Panowie, jak zapatrujecie się na płeć przeciwną na Audioszołowym zjeździe? Moja luba chce się wybrać ze mną i nie wiem co z tym fantem począć w świetle wspólnego pokoju Lemon hostelu...
Panowie, jak zapatrujecie się na płeć przeciwną na Audioszołowym zjeździe?
Panie zostają w domu
Mocna słowa jak na osobę, która nie wie czy nie "wezwą jej wiatraki". Akurat dziewczę me jest w tym hobby bardzo mocno, wszystkie TL'ki mierzyłem zawsze z nią i zawsze mi w tym pomaga. Sporo słyszy i trzeba przyznać, że to lubi.
Jeśli inni także wypowiedzą się w tym tonie (dość szowinistycznym) to po prostu się nie spotkamy...choć szkoda, bo parę osób chciałem poznać w realu.
Było już raz wspominane w tym topicu że w tym roku bez kobiet
Znajdź mi proszę w tym wątku coś na ten temat, z chęcią przeczytam. Nigdzie nie było kategorycznego stwierdzenia, że bez dziewczyn. Poza tym dalej uważam, że jest to szowinistyczne, bo nie jest brany pod uwagę zapał do diyaudio a płeć. Ale ok, niech będzie, że nie...się nie spotkamy...
Knajpa u Turka - późny Gierek, ale żarcie zacne i piwo zimne a dziewczyny .... nie co znużone naszymi pogawędkami.
Hehe, dlatego teraz muszę się poważnie zastanowić z kumplami czy je ze sobą weźmiemy
Kobiety w tych tematach ? Nie krzywdźmy naszych żon, dziewczyn
Poza tym dalej uważam, że jest to szowinistyczne, bo nie jest brany pod uwagę zapał do diyaudio a płeć. Ale ok, niech będzie, że nie...się nie spotkamy...
Zdziwiłbyś się...
Dokładnie jak wyżej. Moja "małażonka" ma wyrobiony słuch. Na prawdę wie jakiego brzmienia oczekuje pomimo, że nie potrafi ubrać tego w barwne słowa i nie zna się zupełnie na technice.
Zapomniał bym.
No i podobają jej się moje konstrukcje.
Panie zostają w domu
Ja moją też bym wziął
Mimo wszystko widzę, że Twoja wypowiedz o zostawianiu Pań w domu dostała poparcie innych osób, więc nie będę Wam się narzucał razem z Moją Lubą. Przecież diyaudio jest tylko dla facetów...
Tak zostań
LuSzTi ale przecież oni napisali to tak pół żartem, pół serio. Myślę że nie potrzebnie się irytujesz. ![]() ![]()
![]() ![]() | ![]() |
ir0nhide - ja tam nie widziałem żadnej emotki czy czegokolwiek innego sugerującej żartobliwy ton. A to, że Moje Dziewcze to skarb to ja dobrze wiem, ale tak to bywa jak się razem studiuje elektronikę na Politechnice Łódzkiej (w sumie to prawie po studiach :razz ![]() | ![]() |