• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

AudioShow 2011

O,to dobra opcja,tyle że nie mam pomysłu co by tu zakupić... może kable :)

Już widzę nas po ciężkiej nocy w niedziele rano na wolumenie :D

Ja nie widzę siebie nawet w następnych Hotelach... przypomina mi się rok 2008,na kacu i po zatruciu warszawskim jedzeniem nie wytrzymałem dłużej niż 3min. w żadnym pokoju w Bristolu,a do niektórych nawet nie wszedłem,w tym zaduchu zbierało mi się na bełty.

Motyla, kurde, noga... cały czas biję się z myślami, czy czasem nie odwiedzić Warszawy... przyznam, że nie byłem jeszcze - a okazja jest... nie wiem, no... nie wiem...

Motyla, kurde, noga... cały czas biję się z myślami, czy czasem nie odwiedzić Warszawy... przyznam, że nie byłem jeszcze - a okazja jest... nie wiem, no... nie wiem...

jesli chodzi o Wawe to nic nie straciles...

jesli chodzi o AS to zapraszam, zebys sam ocenił :)
ja za to mam zamia odwiedzic twoje okolice ;) typowo turystycznie

Panowie, czy diyaudiowcy jakoś się oznaczają w celu poznania przez innych diyaudiowców? :razz: Ja się pojawię na pewno wraz z moją lubą, lecz jeszcze nie wiem czy na dwa dni czy tylko na jeden dzień. Poza tym mój kuzyn się tam wystawia (o czym dowiedziałem się tydzień temu) więc i tak wypada pojechać :razz: Jak już będziemy razem w tym samym miejscu to chyba byłoby miło spotkać i poznać na żywo. Ja niestety koszulki nie mam, więc się pytam o inne oznaczenia :razz:

Ja mam gdzieś jeszcze stary identyfikator z audiomani :) a może sobie zrobię nowy,się zobaczy.

No pewnie :) tak jak mówiłem,przywiozę mały sprzęt przenośny i parę głośników.

O,to dobra opcja,tyle że nie mam pomysłu co by tu zakupić... może kable :)

Dogadamy się w sobotę. Może z samego rana na otrzeźwienie ;)

Już widzę nas po ciężkiej nocy w niedziele rano na wolumenie :D

:D

Najlepiej do Florka;)

Miałem z Nim do czynienia. Chętnie go poznam w cztery oczy.

ale z koszalina jedzie 4-5 osob wiec pytaj raczej o kolejny pokoj ;)

No super ! jeszcze tylko brakuje Irka ;)

Panowie dojezdni,pytając Lemona o dostawki zaproponowano mi zamiast dostawek wziąć od razu pokój 12 osobowy. Dodatkowo,zarezerwowałem "na ryj" pokój 6 osobowy dla ludzi od Pawła S.,jak się dogadamy to dzwonię do nich i albo rezerwuję na 100% lub rezygnuję.

Teraz konkrety,pytam osoby dojezdne (Marios,Paweł S. ze znajomymi),kto jedzie na 100%? muszę wiedzieć ile osób będzie dodatkowo aby to jakoś sensownie podzielić na pokoje.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
ja czekam na decyzje kolegow
dam znac jutro

---------- Post dodany o 17:30 ---------- Poprzedni post o 17:27 ----------

a czy przy takiej ilosci osob nie da sie wynegocjowac lepszych cen?

No właśnie koleś mówił coś o mniejszej cenie,powiedział że jeśli kierownik się zdecyduje dać rabacik to zadzwoni... jak na razie cisza,ale pogadam :)

Teraz konkrety,pytam osoby dojezdne (Marios,Paweł S. ze znajomymi),kto jedzie na 100%?

Marian, mi chodziło o ewentualna "imprezę wieczorną" chyba że na pubie się skończy..jeśli planowana jest tylko limonka to chętnie bym dołączył na przysłowiowego browara.
"Ja miejscowy" więc nocleg nie będzie mi potrzebny :-)

Powrót