Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z mojego doświadczenia jako wystawcy na Audioshow wynika, że aby ludzie wchodzili kawałki muszą być znane i lepiej jak są szybsze niż jakieś zawodzenie, np wspomniany Jackson, Depeche Mode, Dire Straits, znana klasyka, ale też dobrze przygotowane nowe kawałki, np Brodka itpTego słuchają normalni ludzie, a jako, że nie szukacie tam klienteli to właśnie na takich zwykłych słuchaczach, wydaje mi się, powinno Wam najbardziej zależeć
Być może zapalą się do DIY
![]()
Zgadzam się jeśli chodzi o instrumenty, osobiście taką muzykę uznaję za "muzykę". Jeśli zaś chodzi o Adel, to ja wychodzę... nie wiem jak jej wokal był nagrywany, czy to wina mikrofonu (może wstęgowy) czy czegoś innego, ale dla mnie ten wokal jest asłuchalny. Jeśli ma taki głos to spoko, ale ja tym wokalem tyrać uszu nie chcę. Oczywiście kto co lubi ![]() Proszę posłuchać płyty Mikromusic - "Sennik", gdzie wokal jest zupełnie inaczej nagrany i zmiksowany. Może komuś się nie podobać barwa głosu Grosiaka, ale jest naturalna. To niesamowite wrażenie gdy rozmawiasz z artystą a On (w tym przypadku Ona, czyli Natalia Grosiak) ma taki sam głos jak na płycie. Jeśli podczas rozmowy z artystą nie poznajesz jego głosu, tzn. że coś jest nie tak. Jak znajdę fotkę z nagrywania wokali Grosiaka to wkleję ![]() | ![]() |
Moim zdaniem mylisz się ![]() To nie jest darmowa impreza otwarta dla przypadkowych ludzi z ulicy, 90% (a może i więcej, nie biorąc pod uwagę żon i dziewczyn dla towarzystwa) osób to maniacy sprzętu audio, a co za tym idzie również i dźwięku. | ![]() |
Generalnie jej wokal w wysokich partiach ma jakby sporo harmonicznych, ktore sa trudne w ogarnieciu nie tylko dla realizatorow, ale i dla sprzetu grajacego.
Nie na temat...
Moim zdaniem mylisz się![]()
To nie jest darmowa impreza otwarta dla przypadkowych ludzi z ulicy, 90% (a może i więcej, nie biorąc pod uwagę żon i dziewczyn dla towarzystwa) osób to maniacy sprzętu audio, a co za tym idzie również i dźwięku.![]()
może być NIGHTWISH i Tarja TurunenDorzucił bym też jakiś niebagatelny damski wokal
Jakby ktoś przyciągnął dobrego daca (np tego od 3lite?), to cd nawet jakoś szczególnie dobry nie musi być.Jakoś nie wierze w dobrego cd...
Jakby ktoś przyciągnął dobrego daca (np tego od 3lite?), to cd nawet jakoś szczególnie dobry nie musi być.