• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audioshow 2016

Rzeczywiście pomysł z emailem jest jak najbardziej słuszny. Nie podważam wykonanej pracy przez tegorocznych organizatorów, bo sam nic nie zrobiłem, ale za rok można o tym pomyśleć :)

A ja to odebrałem tak, że pokój DIY służy rozpowszechnianiu idei więc targetem są ludzie spoza naszego kręgu - stąd brak sensu w zapraszaniu forumowiczów :) choć oczywiście jak najbardziej są mile widziani.

Wiecie co panowie prawo murphiego obowiązuje, "Life is a B***H"
Ale rzeczy zepsułem na te AS to się w pale nie mieści, nawet potwierdza to przełącznik obrotowy, który wyskoczył z własnej obudowy, kiedy wciskając gałkę selektora. Nawet te rysy co piszczały pojawiając się na obudowach, co wiozę na AS, powstały w wyniku tego prawa xD
Ale wtopa! Przecież to Diy, nie musi być idealnie, ważne że działa jak trzeba :D

Wygląda fajnie - bardzo ciekawe rollupy (proste, czytelne choć mogły by być różne). Na oko bardziej profesjonalnie jak w zeszłym roku.
Do zobaczenia jutro.
PS. firanki można uprasować ;)

Słuchajcie, a wieczorkiem jutro jakieś małe spotkanko przewidziane poza pokojem? Ja bym chętnie z wami jakieś piwko wypił, pogadał...

nie wiem czy zdaze byc przed 14
jak cos ma pojsc zle to idzie zle! :(
wszystko sie sypie... ale jest nadzieja! ;)

Widzę, że dzieje się sporo..

Pokój odwiedzę.. wywalczyłem w domu wychodne z rodzinką..

ale wybiegam już lekko w przyszłość.. jakieś afterparty dziś wieczorem? Sam jestem krótko na forum.. ale jeżeli jest okazja się zobaczyć chętnie na spokojnie dwa słowa bym zamienił..

Dzięki koledzy za relację fotograficzną, prosimy o więcej, dla tych którzy nie mogą z wami być :)
Pozdrawiam
Tomek

Dzięki za foto, ja walczyłem do końca lecz niestety samolot poleci w dwie strony bez jednego pasażera, jeszcze dziś rano starszych z córek zaczęła ospę. Planowo 14 dni po młodszej.
Mam nadzieję że w przyszłym roku się uda.

Z dobrego źródła wiem, że znowu lepiej niż w pokoju AS :)
Do zobaczenia/ usłyszenia ...
A że ceramik to może zagoszczę dłużej :razz:

Ostatnia edycja:
f686dd5f754bf3c3926cba509eaf4062_1478301196.jpg

jak milo ze w tym roku to nie my mamy wpadke ;)

778f0836490c39c5f9cc9d7af1c0320e_1478301189.jpg

nasz pokoik

1f8963931629564c64a0c5fca3a5c60f_1478301195.jpg

koledzy z audio stereo

6278146b2936d06119b8e0a53627792c_1478301192.jpg

hhmmm.... ktos tu lubi CIEPŁE granie! :D
w sam raz na nadchodzaca zime :D

Powrót