komora bezechowa to nie odsluch, jakies inne zdjecie tam nalezalo by wstawic, np plyta CD.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
macie doswiadczenie, wiecie juz co i jaka co za tym idzie, kasa, kasa, kasa.
oj niekonieczniePanowie, wybiegacie troszkę za bardzo do przodu.
To co jest obecnie to tekstura drewna i pierwsza z brzegu grafika głośnika. Docelowo chciałem umieścić, jakiś projekt z forum.(...)jedynie bym dal jakas nasza kolumne![]()
Na grafice jest jedna kolumna, więc jedna zwrotnica wydaje mi się ok.(...)zwrotnice w liczbie mnogiej bo będą gadać że mono słuchamy![]()
Masz rację, ta komora bezechowa bardziej do pomiarów będzie pasowała. Może do odsłuchu wrzucę zdjęcie jakiegoś wzmacniacza, najlepiej z equalizerem albo wskaźnikami wychyłowymi, tak by było widać, że gra?komora bezechowa to nie odsluch, jakies inne zdjecie tam nalezalo by wstawic, np plyta CD.
-filtr / kondycjoner sieciowy
Jeżeli nikt inny nie weźmie ze sobą to mogę wysłać mój egzemplarz Power Cleanera
Potrzebujemy ekipę. W pierwszej kolejności widzę tu osoby, które znam i są sprawdzone czyli cała ekipa z roku 2015.
Dodatkowo bardzo dobrze by było skorzystać z pomocy przy konfiguracji sprzętu najbardziej zaawansowanych osób na forum - tu konkretnie mam na myśli moderatorów. Chciałby by to było wspólne "dziecko" pod opieką sprawdzonej ekipy.