Wszystko jest dobrze ustawione panowie. Jest proponowana cena 2500 i wystarczy użyć backspace by zmazać kwotę i użyć własnej
Kilka nowych informacji:
Oficjalnie mam już potwierdzenie rezerwacji. Mamy zielone światło. Pokój to będzie superior czyli mały. Jest dzięki temu taniej niż rok temu i zarazem mam nadzieję będzie lepiej akustycznie. Wielkość pomieszczenia to 3,5 x 4,5 metra plus łazienka.
Zdjęcie, które jest użyte do zrzutki.pl jest dokładnie z takiego pokoju czyli da się i do tego nawet bardzo estetycznie można się pokazać.
Kilka słów o finansach.
Podsumowałem sobie wczoraj imprezę sprzed roku i całość wyszła około 5 tyś złotych czyli bardzo dużo. Teraz wiem już co można zrobić taniej i gdzie możemy pozwolić sobie na oszczędności stąd zrzutka jest skonfigurowana na 2500 zł. Ta kwota powinna spokojnie pokryć cene pokoju, rollup-ów, wizytówek, poczęstunku w formie być może krówek, picie dla pokoju plus dodatki, które wyskoczą w trakcie lub jak coś się przypomni.
Planuję oczywiście jak rok temu zabrać dziewczyny na imprezę ale koszta z tym związane biorę na siebie więc spokojnie
Podsumowując tomekk wkleił na front forum przekierowanie do zrzutki.pl - każde wsparcie jest mile widziane.
Oficjalnie otwieram też listę z klockami, które jesteśmy w stanie dostarczyć na imprezę.
Ważne by był to jednak termin czwartek/piątek z racji, że jak stracimy całą dobę na przetestowanie kilku rzeczy i w końcu na coś się zdecydujemy to nikt nie będzie tego robił od nowa lub na szybko z piątku na sobotę bo ludzie najzwyczajniej w świecie nie będą już mieć na to sił (doświadczenie sprzed roku

)
1. gokar83 - Przetwornik usb na pcm1702 plus transport (10 calowy laptop ze sterowaniem z komórki) - przykład jak się wpisywać
2.
3.
4.
5.
6.
Dodatkowo otwieram też listę osób do obsługi pokoju AVS 2016
Tu prośba o info na pw bo jak pisałem wcześniej w pierwszej kolejności mile widziane osoby ze znanej i sprawdzonej ekipy i liczę też na kogoś z zielonych
1. Pawel074
2.
3.
4.
5.
Kolejny temat to roll-up
Pomysły na grafikę wklejać w topic i jak razem uzgodnimy wizerunek to plik żródłowy do mnie a ja to już dalej wyślę by zostało to odpowiednio wykonane.
Uprzedzam pytania o nocleg.
Najlepiej stworzyć oddzielny temat jak rok temu. Wyznaczymy osobę do organizacji i ustalimy szczegóły.
Tyle