• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audioshow 2016

Panowie, czy ktos z Was zrobil moze foteczki nowych zestawow 2.1 firmy Jamo, ktora wystawiala sie na stadionie? Te malutkie, biurkowe dipole w stylu Jamo r909 byly urocze! Nie moge znalesc foteczek w sieci ;/

Ehhh... Bocian czepiasz się. Przecież, ten ktoś już mógł być wcześniej itd itd. Chyba nie można generalizować. Z drugiej strony byli ludzie którzy właśnie wchodzili z ciekawości widząc DIY.
Nic z tych rzeczy ;) po prostu mnie to rozbawiło, nic więcej, żadnych złośliwości. Przyczyny mogły być różne, ale z tonu wypowiedzi, mimiki twarzy itd. to raczej powodem był tylko fakt, że to są to " samoroby"

Pogratulować.

Bardzo fajnie, profesjonalnie, bez napinki, dźwięk też najwyższych lotów.

Co złego to nie ja, zmęczenie dawało radę :razz:
Dzięki za kilka chwil "luzu" i wymianę spostrzeżeń.

pzdr
Artur

Panowie, czy ktos z Was zrobil moze foteczki nowych zestawow 2.1 firmy Jamo, ktora wystawiala sie na stadionie? Te malutkie, biurkowe dipole w stylu Jamo r909 byly urocze! Nie moge znalesc foteczek w sieci ;/
mi baterie padly w polowie stadionu :(
cos mam jeszcze na telefonie, ale nie zgrywalem jeszcze

Panowie przydała by się również księga gości na stoliku
nie w tak malym pokoju :(
to nie zeta zero z wielkimi salami :/

Panowie, jak macie jakieś zdjęcia naszego pokoju to wklejajcie.
Jak patrzę na te które już zostały pokazane, to nachodzi mnie refleksja, że mogliśmy jednak odsłonić chociaż na czas robienia zdjęć (rano) zasłony... z fleszem te zdjęcia są kiepskie w porównaniu z zeszłorocznymi.

Znajdzie się jakieś do kalendarza?

Te duże to Jamo R909, a te maluszki - macie jakiś link do nich? bo super wyglądają :)

Jamo-R909-IFA05.jpg

@Pteterycz ależ oczywiście :), my gentlemeni i melomani :) do bardzo późnych godzin nocnych dyskutowaliśmy na temat systemów prezentowanych na AVS.

Niewyspanie i zmęczenie popołudniowe dało już o sobie znać aczkolwiek dzięki kilku miłym panom,
którzy to na moja prośbę włączyli kilka znanych mi utworów pozwoliło zasmakować się muzyką płynącą z dobrze zestrojonego zestawu.

Jeżeli uraziłem waszmościów bardzo przepraszam :)

A komu się podobało to:

W tym roku nie słuchałem... rok temu mi się podobały.

Słuchałem symfoni w tym pokoju, mimo takiej konstrukcji kopa to to miało :)

2ceb52bb6006e2e19dffcd797c741551_1478476287.jpg

To też grało spoko:

fc506d642b070b9f7dbf8e2603b307ad_1478476394.jpg

Fajnie grały też elektrostaty w sali Belweder II, czy siedziało się na krześle czy stało z boku, grało :)

W tym roku znów nie było czasu aby posłuchać czegoś dłużej, więc "dźwięku wystawy" nie wytypuję.

kupilem stojaki z plexi
najlepiej prezentuja sie pionowe A6
A5 poziome sa na cala szerokosc kolumn, wiec raczej jakis duzy opis
a A4 to juz za duze! :D

pozniej zrobie zdjecia na kolumnie/wzmacniaczu

968c7ab27143a9081078600fb737cb0b_1478797409.jpg
fbaa31c86f2737eac444077d32055824_1478797408.jpg

mam 6szt A6 pionowe
7szt A6 poziome (mialo byc 6, ktos sie pomylil)
4szt A5 poziome
2szt A4 pionowe

Powrót