• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Autodesk AutoCAD WS

Reakcji
0
Dla poszukujących polecam rozwiązanie firmy Autodesk dedykowane pod przeglądarkę Google Chrome, mianowicie AutoCAD WS. Przy przyzwoitym łączu można bardzo fajnie popracować, a do tego skorzystać z Cloud Computing.
Oprogramowanie jest dostępne na PC i Androida (tego jeszcze nie testowałem)
Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/dcjeclnkejmbepoibfnamioojinoopln?hl=pl
GTtsi-Gp7PEz3HNd-o7ke6HCKIOroifZTssGZdsHwZwxcXRUX_Q6cTzL5V9WqH_dLL_Waw6B=s640-h400-e365

VmUTQoUoTXM9QFipM1Ee-rXGD4-JGPts3bYsP1OVBGqi6zaxZxRpAYHweu-3fZ0Ndh59mMQ_A70=s640-h400-e365

Ostatnia edycja:
Dokladnie tak. Google mocno rozwija swoj chrom OS i to jest jeden z elementow ich strategii. Dla inventora tez cos jest.
Wlasnie skonczylem bawic sie AC WS na tablecie z Androidem i musze powiedziec, ze nawet na 7 calach jest znosnie. Pokli co szukam polskich ogonkow w tablecie :)

Sent from my Novo7Advanced using Tapatalk

ogólnie co do AutoCADa to na moim telefonie sprawuje się całkiem nieźle niestety niektóre złożone projekty wolno ładuje ale to chyba wina łącza i samego telefonu ale jak na moje skromne potrzeby to wystarcza przecież to ma służyć tylko do kosmetycznych i niewielkich zmian i głównie do odczytu

Dokładnie tak jak mówisz. Ja z założenia mam zamiar na tablecie korzystać z podglądu, tyle że przez wifi, więc będzie w miarę szybko. Do tworzenia zdecydowanie myszka i pecet, tyle, że sam AC WS jest IMHO atakcyjną opcją dla użytkowników takich jak dijowcy :)

Sent from my Novo7Advanced using Tapatalk

Powrót