raffal81 napisał:Qrcze Ciekawe te AWX, zastanawiam sie nad nimiCiekawe z czym mozna by bylo je porownac wzgledem jakosci ???
Np z Seasem ER18RNX .
Tu masz co nieco o porównaniu obu tych głośników :
http://audiohobby.pl/topic/1/4747/4
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
raffal81 napisał:Qrcze Ciekawe te AWX, zastanawiam sie nad nimiCiekawe z czym mozna by bylo je porownac wzgledem jakosci ???
przejście będzie bardzo odczuwalne, można się zadziwić... :wink:raffal81 napisał:mam w domu VISATONY 170sc+sc10n i powoli myslalem nad zmiana ale nie wiem czy zmiana ich na stx to sluszny wybor))
ale nie możesz brać pod uwagę stereotypu że tysiaka za stx i to nie gra... Jest wręcz przeciwnie. Porównania w wątku znajdziesz :wink:mbar napisał:Tylko jakby nie patrzeć robiąc monitorki na AWXach tauzenik pękaDużo reszty z 1k się nie zostaje.
dolphin123 napisał:ale nie możesz brać pod uwagę stereotypu że tysiaka za stx i to nie gra... Jest wręcz przeciwnie. Porównania w wątku znajdziesz :wink:mbar napisał:Tylko jakby nie patrzeć robiąc monitorki na AWXach tauzenik pękaDużo reszty z 1k się nie zostaje.
Przecież ja to wiem. Dlatego napisałem że te 2 rzeczy są związane ściśle ze zwrotnicą a nie jest to widzi mi się konstruktora. :grin:lklukasz napisał:bitbober, ale właśnie na takich terminalach sprzedawana jest gotowa zwrotnica do awx-ów u stx-a. Niestety nie należy ona do najmniejszych.
A kopułka przesunięta jest tak też wg projektu oryginału.