• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Bandpass 6th, 4th obojętnie!

• Autor wątku Autor wątku bass
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Cześć!
Wiecie może jaki głośnik wybrać do 230zł do bandpassa samochodowego aby zrobił małe zamieszanie w aucie :cool: głośnik może być i w 6th i w 4th mi to obojętnie bo i ten i ten się spisze :grin:
Pozdro!!
BASS

System pomiarowy może dokładniej?

A jeżeli chodzi o to czy ja zrobie ten bandpass to zrobie. Robiłem to kilka razy.

bass napisał:
A jeżeli chodzi o to czy ja zrobie ten bandpass to zrobie. Robiłem to kilka razy.
Tia, metodą na pałe...
Nikt nie wątpi że potrafisz deski skręcić, bo to potrafi każdy, problem polega na tym żęby zagrało to dobrze. Nie rozumiem też takiego podejścia - "nic nie jest istotne poza tym że to bp ma być..."
Dla mnie nieco bez sensu.

To może by mi ktoś podpowiedziałjaki głośnik kupić do normalnego br?Do ceny 230zł!

mivoc XAW 210 lub MDS08 - oba bedziesz mial w domu za takie pieniadze. zdecydowanie bija na glowe w/w glosniki jakoscia ;)

Powrót