Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hol napisał:Szum? Przy sygnale z analogowym z CD pojawia się przy -9dB i uchem przyłożonym przy samym głośniku. Mam bardzo ch.. interkonnekty więc po zmianie zakładam jeszcze poprawę. Oczywiście przy -9dB nie słucham muzyki bo by mnie sąsiedzi wynieśli ;] razem z tym sprzętem :lol:
bawolek napisał:amdr napisał:tanie ampli tak mają, że nie ma możliwości wybory czy sub jest cz nie - musi być bo bas jest cięty tak czy siak. mam tak w obecnym JVC - to też było gotowe kino z głośniczkami kiedyś. nie sądziłem, że yamaha tak może zrobić, ale widocznie to bardzo tani model.
jak do tej pory nikt nie poruszył podstawowej kwestii .....tanie apli kina nie graja na wszystkich kanałach od samego dołu tylko np pasmo przenoszenia jest od 200Hz ....dzieje sie tak dlatego bo producent zakłada ze zawsze będzie podłączony sub i on odpowiada za dol pasma....
a same front czy tyl gra bez suba kiepsko....
| a przepraszam.... nie zauwazylem .....ale napisales to tak troche.... niewyraznie ;p zreszta jak widzisz reszta tez nie zauwazyla .... jeszcze raz sorki | |