• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

BELETON - BERLIN

Reakcji
0
Witam! Mam pytanko dot. tego sprzętu...wiecie coś na ten temat?Kolega mi powiedział że warto spytać, bo podobno beatlesi mieli cos takiego:) gdzieś przeczytał że sprzęt tej firmy jest sporo wart...ten piecyk jest niestety uszkodzony....głośniki są pozacinane, ale grają...trochę:) co do wzmaka, to wiem tyle że brak lamp.

Załączniki

• beleton_berlin_male_137.jpg
    beleton_berlin_male_137.jpg
    34.9 KB · Wyświetleń: 0
  • beleton_berlin_maly_813.jpg
    beleton_berlin_maly_813.jpg
    42.3 KB · Wyświetleń: 0
  • beleton_berlin_147.jpg
    beleton_berlin_147.jpg
    39.9 KB · Wyświetleń: 0
poszukaj trochę w googlach, poszukaj jakiś symboli albo ogólnie po nazwie..
popytaj gdzieś gdzie skupują antyki albo coś takiego.. i zapytaj czy to faktycznie coś warte...

być może kaskę jakąś uda ci się za to wyrwać..a jak nie to odremontuj to i będziesz miał antyka w domu.. i możesz cwaniakować że betlesina takich grali :mrgreen:

juz szukałem w googlach

juz szukałem w googlach

Szukałem w googlach... firma jest ale nie na polskich stronach i są foty gitar...nic o wzmaku gitarowym, bo chyba to coś tym jest :mrgreen: Jesli nie jest to za dużo watre to wezmę i odnowię tą maskownicę aluminiową i założe sobie na woofer:) Może jednak ktoś coś słyszał o tym sprzęcie :?:

Powrót