• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Bezprzewodowe czy przewodowe

ale co przewodowe lub bezprzewodowe? te linki do nikąd nie prowadzą -trzeba sie rejestrować, a ja nie mam na to najmniejszej ochoty?

Domyślam sie że chodzi Ci o słuchawki. Ja mimowszystko wziołbym przewodowe za mniejszą kase masz lepszy dziwięk.

bez przwodowe to kibel lepiej sprawdz czy te na kablu maja go dlugiego
i tyle...
nawet baaardzo dobre sluchawki bezprzewodowe ustepuja miejsca tym na kablu

poza tym trzeba wymieniać baterie, chyba że są akumulatorki, ale lepiej kupić lepsze sluchawki bez gadzetów

Ja mam Philipsy SBC HC060 i sa świetne. Co prawda podczerwień ale na pokój łapią idealnie. Przebijają zdecydowanie funkcjonalnością przewodowe i niewiem czy dla poprawy dzwięku rezygnowac z takiej wygody, wg. mnei dla tego modelu sięto nie opłaca. A co do baterii to u mnie spokojnie starczają na ok 2 miesiące słuchania po średnio 2 godziny dziennie. Mam akumulatorki 1200mAh

Ja mam Philipsy SBC HC8852 i dzwiek owszem maja sympatyczny. Wada to oczywiscie taka ze szumow nieco jest ;) Ale wygoda niesamowita. Kupilem je z mysla o sluchaniu telewizji w lozku nie przeszkadzajac przy okazji sasiadom ;)
Pozdro
Dexter

Sam sobie odpowiedz. jeśli słuchasz muzyki pod czas prania prasowania i gotowania to bezprzewodowe, a jeśli lubisz przy muzyce usiąść i się zrelaksować to tylko kabelek:)

Powrót