• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Bijemy rekordy ....beda nas tysiace :)

Na Forum jest 118 użytkowników :: 115 Zarejestrowanych, 3 Ukrytych i 0 Gości [ Administrator ] [ Moderator ]
Najwięcej użytkowników 419 było obecnych 21 Lip 2005 21:04

Jak bedziemy mieli takie wyniki na forum to mozna sie bedzie nimi chwalic ;)
pozdrawiam

Nie wejdzie wiecej niz 32 postawiłem 20 gości i nie chce powyzej 32 sie połączyć

[ Dodano: 2005-12-24, 20:10 ]
jednak da sie :)

Mi sie zdaje że więcej :) Bo na wigilie trzeba posiedzieć z rodziną potem juz nie trzeba :)

ktoś zdaje się mówił o setce userów ?:)
zabrakoło 6 to pobicia rekordu ,
a do tego 70% obecnych wchodziła jeszcze jako goście :D

nie wiem co sie stalo ale zostawilem kompa na zalogowanym w forum :(
przychodze i dupa ...ale teraz jestem :D
chyba zrobie wpisn a forum noca ;)

no dzis mozna sprobowac dzis akurat jestem wczoraj ze starszymi siedzialem zaraz do kolegow trzeba bylo zejsc do laski sie polamac z jej rodzina itp. no i czasu braklo :) ale dzis czemu nie...

może w nowy rok ok 20 ?
wtedy to już chyba wszyscy będą bo następnego dnia do szkoły :)

jakikolwiek dzien + opera + refresh co 30 sekund czy minute,+uzytkownicy forum,bo z 3000 tys. z nich na forum ile wchodzi? ja widze tylko tych samych stałych uzytkowników...(no co chwile ktos z pytaniami ,ale po dluzszym czasie znikaja)

Powrót