• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Blacha do zrobienia panelu do suba

Reakcji
0
Witam,
Wie ktoś gdzie mogę kupić blachę z której zrobię panel do subwoofera ?
lub może ktoś ma na sprzedaż taką gotową ?

Pozdrawiam.

czysta blache? w byle jakim sklepie z metalami a.k.a. wyrobami z blach,
gotowa? ciezko powiedziec poniewaz nie ma jednorodnego wzoru dla nich

jak bardzo chcesz miec elegancko zrobione to wymysl sobie jakby to mialo wygladac i zlec wykonanie panelu firmie ktora Ci ja zrobi na CNC, bedziesz miec pieknie rowne wszystko

co do firmy CNC, poszukaj w google, jest ich sporo i wcale ceny nie sa wysokie

czysta blache? w byle jakim sklepie z metalami a.k.a. wyrobami z blach,
Ależ tak... :smile:

Ja też kiedyś potrzebowałem kawałka blachy, obdzwoniłem wszystkie zakłady (Sosnowiec, Katowice) oraz miejscowe składy budowlane - oczywiśćie, wszędzie mają ale najmniejszy format do kupienia to 2x1m (czy jakoś tak) :neutral:
Dopiero poratowali mnie znajomi blacharze. :wink:

Jak chcesz to miał bym kawałek 40x20x0,5cm z aluminium... Cena? Nie mam pojęcia ile za taką blachę mógł bym wziąć :wink:

Ja użyłem zwykłej blachy 1,5mm z obudowy starej pralki :) Taką blachę można znaleśc prawie wszędzie. Jak bym wiedział jak to bym wstawił zdjęcie ;/

Powrót