Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No ba. Wtedy byłoby super.Gdyby tak wszystkie te firmy tydzień przed zapowiadały taki piątek, było by fajniej.
Dajcie spokój....
Dajcie spokój co to za promocja 10% np przy komplecie glośników za 600 zł to jest 60zł i czar 10% pryska kiedy się spojrzy ,że u konkurencji bez promocji te same głośniki kosztują 12 zł taniej i na jedno wychodzi.
Kupiłem dzieciom zabawki na święta w Intermarche. Oczywiscie żona tak je schowała,ze od razu zostaly otwarte przez dzieciaki.. Jedna z zabawek to samochodzik (made in gdzie wszystko) zdalnie sterowany na akumulatorki. Po rozładowaniu chciałem podłączyć zasilacz..... ![]() ![]() Ale skośnoocy zrobili za krótkie bolce ![]() | ![]() |
Ja porownywałem ceny z zapytaniem audio do cen w polinku. I w polinku wyjdzie taniej ze względu na to że nie będzie się placiło za dwie przesyłki, bo polink ma prawie monopol na elementy do zwrotnicy.
W Polsce słabo z promocjami.
Tak sobie czytam ten wątek i potwierdza się, że polakom nigdy się nie dogodzi. W moim mniemaniu każda zniżka jest fajna, ale zakupy zawsze trzeba robić z głową. Z tego co widzę, scythe1123, oczekiwałbyś przecen rzędu 50%, a najlepiej gdybyś głośniki znalazł w sklepie "1000 artykułów po 4 złote"... | ![]() |