Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Taka promocja to żadna promocja dla mnie.
Nie obieraczke tego jako żalenie się z mojej strony. Po prostu nie ma żadnego benefitów z tej promocji.
ja patrzyłem na sb acustics i w polinku są tańsze
Głośniki które patrzyłem to SB15NRX + SB26STC i różnica w cenie była ~ 10 zł na głośniku na korzyść polinka i wtedy po uwzględnieniu wysyłki oszczędność na zamówieniu głośników w zap audio była rzędu 10-20zł. Teraz jak wchodzę na strone zap audio to widzę inne ceny. Może temu, że logowałem się z zagranicznego IP ale na pewno cena SB15NRX nie wynosiła 203zł tak jak mi teraz się wyświetla.
Audiotransducers nie biorę pod uwagę po przeczytaniu kilku niepochlebnych opinii o tym sklepie na tym forum.
Ale jeżeli to jest fabryczne pakowanie producenta to jest trochę słabo:
Tak jest to fabryczne opakowanie głośników. Zapytaj dystrybutora czyli Jantzen Audio / Polink Wilkowo.Ale jeżeli to jest fabryczne pakowanie producenta to jest trochę słabo:
Jest to nalot na gumie który występuje w prawie każdym głośniku. Być może jakiś proszek chroniący gumę. Wystarczy to przetrzeć.Same głośniki wyglądają ok ale jeden z wooferów ma "dwukolorowy" resor górny:
Powtarzam to jest fabryczne opakowanie spytajcie oficjalnego dystrybutora.To nie jest fabryczne opakowanie, SBA są bardzo dobrze zapakowane, brakuje kartonowego elementu pozycjonującego.
Resor nie mógł się przetrzeć bo jest nakładka. Twoje tego nie miały bo sklep przed wysyłką przetarł - My tego nie robimy bo chcemy aby klient dostał towar taki jaki wyszedł z fabryki. Dla zasady , lub chociazby dlatego ze nie wiadomo kiedy klient ten głośnik będzie używał i jak długo poleży. A skoro te naloty są to czemuś służą. Kiedy My głośniki montujemy przecieramy np. chusteczką z gliceryną.Resor jest dwukolorowy bo się przytarła guma, być może w transporcie, moje tego nie mają.
Wypraszam Sobie .... Powtarzam spytajcie dystrybutora a nie oczerniajcie. Firma zrobi dobrą promocje wszyscy zadowoleni, ale zawsze się znajdą osoby które po prostu nie lubią osoby X i mają okazje do krytyki.Ja omijam promocje bo w większości przypadków jest to próba pozbycia się przez sklep zalegających bubli
Tak chusteczki dla niemowląt z gliceryną jako główny składnik. Nie te z parafiną lub inne. Gliceryna to naturalny składnik który konserwuje gumę, tak jakby wnika w nią i nie zostawia żadnego nalotu.Jeżeli przemycie resora gliceryną (czy to jest bezpieczne? nie jestem chemikiem) załatwi sprawę wyglądu resora to nie będę nawet się zastanawiał.
- dystrybutor nie pakuje. Tak przyjeżdżają z Indonezji prosto od producenta. Ja zaraz zwróciłem uwagę na Indonezyjski karton niby twardy ale pyliJeżeli dystrybutor tak to pakuje - to słabo