Hmmm... Visaton ke25? 
- - - - - aktualizacja - - - - -
Albo peerless DA32TX00-08

- - - - - aktualizacja - - - - -
Albo peerless DA32TX00-08
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Da25tx00
Pasek menu jest strasznie duży, przy 1366x768 zawija się na drugi wiersz... Mało estetycznie to wygląda.
charLeS, jedna kwestia, bo ostatnio podnieśliście ceny i mocno odstają one od konkurencji (patrzę tu np. po kablach Neotecha i chinch-ach tej samej firmy). Nawet przy uwzględnieniu upustu jesteśmy na cenie dostępnej bez problemu na Allegro. A jak się pogada ze sprzedającymi z Allegro to osiągamy oczywiście lepszą cenę...
Proszę nie traktuj tego jako zarzut (każdy ma prawo dowolnie ustawić poziom cen). To tylko drobna uwaga z mojej strony.
Za dużo pozycji albo za duży rozmiar, gdybym ja miał wybierać to raczej bym go zmniejszyłNo i blog i kontakt średnio mi się tam widzą, przeniósłbym w inne miejsce - na przykład koło wyszukiwarki. Ale to takie moje luźne przemyślenia...
Wydaje mi się, że wszystkie elementy strony są zbyt duże.
Oglądam sklep na monitorze 1920x1200 i po wejściu w jakiekolwiek produkty widzę tylko 4 w całości, kolejne 4 obrazki są już obcięte do połowy.
Fajna byłaby możliwość zmiany sposobu wyświetlania z kafelków na listę.
Szata graficzna w dotychczasowym sklepie też była trochę przyjemniejsza, tu jest tak sterylnie biało.
Oczywiście to moje subiektywne odczucia![]()