Dla mnie też elementy są za duże i muszę wcisnąć co najmniej raz Ctr- w przeglądarce. Ponadto informacja o parametrach głośników jest podana niespójnie. Raz na mouse over pokazuje się inne zdjęcie głośnika innym razem jego pomiary. Obrazki z pomiarami, a przed wszystkim obrazki ze specyfikacją to powinny być png nie jpg i większe niż teraz. Wybieranie głośników to możliwość łatwego porównania ich parametrów i pomiarów. Na tej stronie nie widzę innej możliwości porównań jak zapisywania obrazków u siebie na dysku i dopiero porównywania. Powinna byc opcja dodaj do porównania i potem strona z porównaniem wybranych głośników (ew.innych produktów). W filtrach można wybrać tylko jedną kategorię na filtr. Co jeśli szukam głośników 5 lub 6 calowych? Powinny być chceck boxy do zaznaczenia kilku opcji. Lub suwak od do jak w cenie. Na stornie wynikowej głośnika dotarcie do jego parametrów i pomiarów to kilka dodatkowych klików. Nie lepiej dać to od razu, jako listę miniatur, bez tego przesuwaka. To jest ładne ale niewygodne.
Na stronach wynikowych można pomyśleć o redukcji wielkiej belki tytułowej do cienkiego paska (może być stale przyklejony do góry strony). W stronach sklepów i katalogów ważny jest produkt i łatwość jego wybierania. Autoreklama mniej. To tak na szybko. Cud UX to nie jest, ale to tylko sklep z w sumie niszowymi produktami. Cieszę, się że w ogóle są jeszcze w Polsce takie sklepy.
Mouse over pokazuje obrazki w zależności od ich sortowania na karcie produktu. Ponieważ przy tej ilości produktów, które są w sklepie nie jestem fizycznie w stanie sortować ręcznie obrazków przy każdym produkcie, na razie tak musi zostać. Wszelkie obrazki zostały zaimportowane ze „starego” sklepu i nie mam wpływu na format ich importu do nowej wersji.
Jeśli chodzi o wyszukiwanie po filtrach, zmieniłem je na pole wyboru i teraz jest możliwość zaznaczenia kilku opcji.