• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Blaupunkt THA 280 + Stx

Reakcji
0
Witam , zwracam się z prośbą o pomoc z samego radia zamierzam przesiąść się na wzmacniacz bo już mi no czegoś brakuje, posiadam Radio Pioneer MVH-170Ub, Przód Autotek A6.2CS oraz Subwoofer DIY SW.STX.8.2.300.2x2.F.S.MC w skrzyni 30L/30Hz, teraz nie dużym kosztem w mojej okolicy jest wzmacniacz Blaupunkt THA 280 za 160zł do negocjacji, ale nie wiem czy do niego się nada by zagrał no na chociaż 3/4 jego możliwości. jeżeli tak to miałbym na oku dla niego kable zasilające 25mm LgY.

Ostatnia edycja:
Właściwie masz racje
Bierz cokolwiek

Proponowałem poszukać bo często zdążają sie perełki i okazje

Dragster jest archiwalny w ogłoszeniu zresztą na necie nic nie ma ale
ten Quadral A290x , ugadałem i myślę że na pon/wt będzie u mnie , więc to drugie pytanko jakie kable zasilające zastosować te z zestawu czy może pojedyncze LgY lub spawalnicze ? 25mm/35mm ?

Spawara 25 będzie dobrze.

Pamiętaj o bezpieczniku tuż przy aku.

Bezpiecznik jest opisany w FAQ Nazara.

Czy ten Quadral wymaga aż 25mm^2?
Wiem, wiem że im grubszy tym lepiej ale czy 16mm^2 nie zrobi roboty?

Powrót